De ce anume Ps3 cind sunt console mai bune ca de exemplu Xbox 360. Nu de alta dar mi-am procurat si eu un ps3 acum citevaluni iar dupa o luna l-am intors in magazin deoarece nu citea bine jocurile si se deconecta automat. Iata ca asistentul de la magazinul dat mi-a zis ca nu sunt prima cu aceasta problema... Am procurat Xbox 360 si nu am nici o problema. Sunt multumita de alegere.
Apropo de intrebare ...nu cred ca trebuie sa iai o versiune aparte. Ar trebui sa intre in complectatia jocului si sa mearga la orice consola PS fie slim sau superslim))
Mersi! nu am mai luat ps3 is o sa imi iau xbox auzi am si eu inca o intrebare xbox 360 de 4 gb se strica mai repede decat ala de 250 gb sau doar memoria difera?
Nu se strica mai repede. Capacitatea memoriei nu influenteaza deloc si ambele lucreaza la fel. Aceasta memorie este folosita doar la inscriere inoirilor in jocuri, jocurilor la propriul zis (inainte de a incepe o joaca trebuie sa o instalezi si apoi joci. acest procedeu nu ia foarte mult timp), salvarile in jocuri, diferite accesorii pentru avatarul de la profil, profilurile utilizatorilor (la mine sunt 4 profiluri inscrise), muzica, foto, filmele si multe altele.
ps: iti recomand anume Xbox 360 de 250gb deoarece daca iti vei cumpara foarte multe jocuri (mai multe de vreo 25) nu vei avea loc sa le instalezi.
Recomand sa iai Xbox 360 slim si anume negru.Cel alb fata de cel negru e putin diferit la complectatie. El mai are o suprafata de culoare mată ce nu lasa urme. Sunt foarte rezistente. La formarea profilului ti se da voie sa stai pe LIVE fara a plati timp de o luna ( nu stiu sigur daca oferta mai e valabila) de unde poti scoate traillere si DEMO la diferite jocuri la fel fara a achita ( ca sa stai pe LIVE conectezi cablul net la consola ) dar mai sunt si zile (adesea in weekend) cind la fel e gratis navigarea pe LIVE. La fel pe LIVE poti face cunostinta cu oameni din toate colturile lumii jucind si vorbind prin castile ce intra in complectatia pachetului Xbox.
Stai pe facebook, youtube, controlezi casuta postala, si altele.
Acum la Xbox-uri se instaleaza Windows 8 deodata ce intri in live.
Ti-as mai spune despre Xbox insa sunt foarte multe detalii. Succes. Daca mai ai intrebari intreaba. Cauta informatii despre KINECT pentru ca am inteles ca iti place FIFA iar cu KINECT poti juca la propriu.)) Succes
Helly1226 întreabă: