Sal, important este ce sursa ai, caci ea trebuie sa poate da destul "suc" placi video ca sa functioneze bine, in rest placa de baza e potrivita, gen orice placa de baza poate sa-i fie atasata o placa video, gen absolut toate de azi au compabilitate.
Iti trebuie SURSA de calitate..cu protectii si certificat 80+...Nu petarda de 80 lei cum ar fi Delux.
Salut, placa video este compatibila fara nicio problema cu placa de baza.
Ce ai uitat tu sa ne spui este sursa, trebuie sa ai o sursa buna pentru a putea rezista unui 950.
Spune-ne ce sursa ai si dupa putem vorbi de placa video.
Sursa cred ca este destul de slaba, nici macar pe google nu o gasesc, este FSP300-60pn(pf). Are 300W. Diar din ce am cautat eu pe net, numai placa mea video actuala si procesorul ar consuma 450w, sa nu mai pun si coolere si altele, momentan o sa imi iau o sursa de 600w, nJoy titan, am vazut ca are recenzii bunicele, si nu este nici ieftine dar nici scumpa, in jur de 180lei. Iar apoi sa vad. upgrade-ul asta as vrea mai mult sa il fac pentru CS:GO, pentru ca nu stiu care e problema, normal imi sta undeva intre 150-200fps, dar are momente, cand se duce in 60-70, si se vede execrabil, nu stiu daca e din cauza ca sursa nu suplimenteaza indeajuns placa video, si asta sa cauzeze probleme, sau daca e vorba de procesor, ca am inteles ca este CPU dependent, counter strike-ul, o sa incerc mai intai cu sursa iar mai apoi in caz ca nu rezolva asta, trec si la urmatorul pas. Ca o scurta paranteza, de windows nu cred ca ar tine problema, pentru ca abia am achizitionat un ssd si am reinstalat si windows-ul, ideea e ca am lasat doar o partitie, si anume c-ul, si acolo este si windows-ul, si sunt si pozele/programele/jocurile mele, chiar daca nu este foarte aglomerat, am inteles ca si asta ar putea ingreuna pc-ul, chiar nu am idee.
Am uitat sa precizez ca placa mea video actuala este GTX 650 de 1024mb, iar din cate am vazut aici (http://www.realhardtechx.com/index_archivos/Page362.htm), ar consuma mai mult decat 950-ul, acum nu stiu cat de adevarata e treaba asta, dar cel putin judecand dupa asta ar insemna ca sursa respectiva de 600w ar fi indeajuns de buna pentru oricare dintre placile astea 2.
underc0ver întreabă: