| ibanica a întrebat:

Salut,am si eu o mica problema!

vreau sa fac sa functioneze jack-urile frontale (cele pentru casti) am windows 7, au functionat in windows xp.

Nu ma pricep prea bine, dar diverele sunt pe auto, iar front panel nu imi apare, nici realtek hight refinition daca instalez.
astept si alte raspunsuri, chiar si cum se face configuratia sau cum ar tebui sa arate.

7 răspunsuri:
| Gas a răspuns:

Instaleaza realtek hd audio driver, dupa care restarteaza calculatorul, te duci in bara langa ceas unde o sa ai simbolul unui difuzor rosu, dai dublu click pe el si pe urma in fereastra deschisa undeva in dreapta sus vei avea iconita unui folder, dai click pe el si bifezi prima optiune, dai ok si gata, va merge.

| valentingb a răspuns:

Poate ca iti trebuie drivere pentru Windows 7. Cele pentru xp nu vor merge pentru Windows 7.

| ibanica explică (pentru Gas):

Nu imi apare cum zici tu, iar drivere am instalat o gramada(pentru win 7) nu e nici o schimbare (dupa instalare).nu stiu ce sa zic, refuza alte drivere, raman cele ale win 7. poate depinde si de windows, al meu e 'ultimate'.

Problema e ca de ce nu imi apare realtek in speakers sa pot face setarile acolo?

| Gas a răspuns (pentru ibanica):

Poti sa-mi dai pe privat un id si o parola de team viewer sa pot sa intru eu sa vad daca pot sa te ajut?

Ma poti gasi pe ifanel@yahoo.com