Da ai net de la rds este ca conectarea pe fir trebuie sa astepti pana primesti un ip deea Si mie mi se intampla la fel eu am windows 8.1 si mi se conecteaza din logon screen asa ca dispare problema
Ip de la cine s-a primesc? Asa imi face de 3 luni in continuare trebuie sa dau de 3-4 ori connect la internet sa se contecteze, vreau o rezolvare
Exista 2 probleme care le-ai putea avea
1.ai un virus in sistemul de operare si o simpla reinstalare de windows iti rezolva problema.
2.s-a ars placa de retea pentru a verifica acest lucru ei un alt pc sau laptop bagi cablul in acest si daca se conecteaza fara probleme s-a ars placa de retea daca este o placa de retea pentru pc aceasta te costa cam 16 lei daca te pricepi la pc cat de cat poti desface pc si sa ii schimbi slotul. Inainte sa faci aceste lucruri de mai sus anuntai si pe cei de la internet poate problema este de la ei.
Placa ta de retea cred ca s-a ars.
Suna pe aia de la rds sa nu fie de la ei.
Daca ai router scoate-l si baga-l iar
Daca ai cablu vezi sa nu fie de la mufa ca si mie mi-se intampla cand aveam net pe cablu acum am wi-fi!
O fii mufa stricata! Cheamai pe cei de la net sa ti-o schimbe!
Numai bine
Mai fratilor nu mai trageti intruna ca e placa de retea arsa. Din cate stiam eu (si daca ne gadim putin logic) daca placa e arsa nu mai functioneaza deloc, nu dupa 3-4 incercari isi revine (e ca si cum s-a ars becul, dar actionez intrerupatorul de cateva ori se parinde) Clar pica treaba asta!
Acum depinde lace numesti tu conect: daca ai o iconita pe care dai conect, sau daca atunci cand deschizi o pagina.
Daca e atunci cand deschizi pagina tind sa cred ca e de la browser (programul cu care accesezi internetul: internet explorer, mozilla firefox, google chrome...etc) si incearca sa instalezi un altul.
Daca e cu iconita atunci trebuie sa iei legatura cu furnizorul.
Mult succes.
Am o placa de retea externa, in caz de siguranta se arde asta nu cea din pc