In primul rand as recomnada o reformatare de hdd completa (full ) sa scapi de malware si trojan si virusi, reinstall win, pune un program antivirus ( eu folosesc norton si kaspersky..., acuam daca tu vrei sa foloseti altceva este decizia ta, nu am cumparat il folosesc peroada trial ) si eu am avut aceasta problema ca si tine mi-a fost spart contul de twitter si de facebook iar dupa ce am facut asa nu am mai avut probleme, PS daca ai multe documente pe HDD formateaza partitia cu windows-ul numai, bafta... iar despre ce program de spart FB nu iar tu ar trebui sa iti creezi o parola cu gen PasS. woRd145-8. ( personal eu folosesc asemena parole ).eu zic sa mai astepti si parerea altor useri TPU
Probabil ai un keylogger instalat in computer de cineva.Cred ca sunt anumite setari la facebook, daca imi aduc bine aminte, in care trebuie sa iti pui numarul de telefon, pentru a confirma de fiecare data schimbarile de securitate a accountului.Cred ca se poate face si o plangere la staff-ul facebook.Cel mai bine este sa reinstalezi windows-ul cu stergerea partitiilor si dupa repartitionare.