Am avut si eu oproblema asemanatoare.La mine a fost nevoie sa-l duc unitatea la cineva sa mi-o curete ca era mult praf in interior.Incearca si tu si apoi sa vezi daca este din cauza asta. Funda.:*
Ventilatorul din sursa nu o mai duce mult ca e cam descentrat ca nu cred ca e pe rulmenti si de aia. asa mi s-a intamplat si mie, daca gasesti ii poti lua ventilator si sa iti faca cineva lipitura la fire sau cel mai bine e sa iti iei alta daca ai bani. la mine face zgomot 2 minute si apoi se opreste dar merge n-am treaba cu ea
Pentru a curata o unitate care nu mai este in garantie, nu trebuie decat o surubelnita sa o desfaci, o pensula moale de acuarele si putina atentie.
Mergi la un service sa il cureti de praf. Asa, daca mai sunt si alte probleme iti vor spune cei de acolo! Succes!
Praf, cum au zis si ceilalti. Se poate curata si acasa, mai ales daca este iesit din garantie, nu are rost sa-l duci la service sa platesti pentru o operatie relativ simpla. Sau poate le dai un suc la aia de la service si nu te mai taxeaza cu altceva?
SI eu am exact aceeasi problemace mica e lumea, se pare ca trebuie curatata, sau schimbata sursa(50de lei)eu inca nu am schimbat-o ce dau tare cu pumni, si nu mai am treaba cu ea 1zi serios