Ai uitat parola sau nu merge adresa ip. Daca nu merge adresa ip, poti sa verifici daca e cea buna introducand ipconfig in command promt. O sa iti apara adresa cea buna la default gateway.
Am introdus-o pe cea de la deafult gateway, nu merge imi spune : site can't be reached, am incercat si cu alte browsere, nimic.
Ești 100% sigur că e 192.168.100.1 și nu 192.168.1.1? A doua adresă este cea mai default existentă.
Yep,nu merge nici asta, cred ca le-am incercat pe toate posibile.
Wait, ești conectat la rețea, nu? La router.
Ai încercat și prin cablu/ Wi-Fi?
Nu inteleg, scuze, am un cablu ce vine in unitate, asta inseamna prin cablu?
Păi este cablul conectat la router, nu?
Încearcă și pe telefon, prin Wi-Fi.
Da,am incercat si pe telefon doar ca sta blocat nu mai imi zice nimic.
Adresa pentru conectare către portalul de administrare a router-ului este https://192.169.0.1
Te conectezi cu datele inscripționate pe spatele router-ului sau cu cele personale (in cazul in care ai modificat parola de acces).
Mult succes! Funda?
Nu merge nici cu ip-ul acela, si ip-ul pe care il am pe spatele routeru-lui este acela la care nu ma pot conecta, iar la fel il am si la deafult gateway.
Îmi cer scuze, am greșit, am tastat in graba
Înseamnă ca e necesar sa resetezi setările router-ului. Dar trebuie sa-l configurezi cu setările oferite de ISP-ul tău.
Absolut toate routerele au un buton pentru reset.
Doar găsește-l și apasă-l (ori e vizibil, ori ai nevoie de un ac).
Vorbește cu ISP-ul sau cu cei care ți-au dat routerul, am epuizat toate metodele cunoscute.
La deafult gateway scrie exact adresa care mie nu-mi merge.
Acum observ ca e a doua oara cand spui asta...scuze, nu citisem toate comentariile. Incearca sa mai resetezi inca o data rooterul.
Pentru cultura ta, ăsta ( 192.168.100.1 ) este ip-ul rețelei tale locale create de router.
Routerul este un dispozitiv ce permite mai multor dispozitive să se poată conecta simultan la internet prin acelaşi ip exterior.
Routetul crează o rețea locală şi îi atribuie fiecărui dispozitiv conectat o adresă ip unică.
De regulă adresele ip atribuite sunt. 192.168.0.101
192.168.0.102
192.168.0.103
192.168.0.104
Şi tot aşa pentru fiecare dispozitiv conectat.
Dacă routerul tău este TP-link atunci intra aici.
tplinklogin.net
Dacă este altă marcă sau nu merge link-ul de mai sus atunci conectează-te la router. Dă la setări. Dă la " despre diapozitiv " apasa pe " stare " si o să găseşti acolo adresa ip a telefonului tău la care te poți conecta.
Momentan sunt pe telefon, am facut cum ai zis tu, am dat la stare si ip-ul se termina in.10 nu.100, am incercat, tot asa..Am router de la Huawei
aby_9933 întreabă: