| DuR3XxX a întrebat:

Salut am si eu un laptop de 5 ani si se stinge din 5 in 5 min spuntimi cum sa fac sa nu se mai stinga si daca ar fi bun un ventilator dalac are il pui sub el si il sacerste e lasa ca stiti voilaughing)
va rog raspundeti cat mai repede!

Răspuns Câştigător
| xBro a răspuns:

Se supraincalzeste procesorul, este foarte cald afara, poate tu numai l-ai curatat de praf, insa cred ca numai este coolerul bun, incearca sa nu te mai joci jocuri cu cerinte mari fiidnca vara ca este foarte cald si caldura + gandirea procesorul in joc poate duce la arderea placii de baza, incearca sa duci laptopul unde este mai frig prin camera la tine, sau pune-i un ventilator sa bata numai spre el, BAFTA!

6 răspunsuri:
| CatalinOrzan a răspuns:

Am aceeasi problema, dar nu chiar din 5 in 5 min si doar cand ma joc pe jocuri fullscreen, si da, ar fi de ajutor un ventilator de laptop, eu am unul stricat, dar cand mergea nu mi se oprea.

| darrio2007 a răspuns:

Este bun coolerul dar vorba lui ExpertPC evita jocurile pentru ca supraincalzeste procesorul si chiar laptopul.Eu l-am adus de la reparat acum doua saptamani.S-a curbat placa de baza datorita supraincalzirii.Si nu a fost chiar ieftina inlocuirea ei cu alta noua.

| DuR3XxX explică (pentru xBro):

Da-mi id tau de messenger te rog mult vad ca te pricemi sa vreau sa-ti cer catev-a sfaturi

| xBro a răspuns (pentru DuR3XxX):

Sevanup98 tongue

| xBro a răspuns (pentru DuR3XxX):

Apropo intru foarte rar pe mess

| DuR3XxX explică (pentru xBro):

Intra si tu acum pls