E vorba de imaginea ta... iți place să umbli cu o gioarsă de telefon, la vedere?
Nu, nu meită să-l repari. Dacă nu te necăjește când îl folosești, mai bine îl lași așa și schimbi ecranul când chiar va fi necesar sau poate te ține încă un an doi după care probabil vei dori să-ți iei alt telefon.
Nu înțeleg cum ar fi imaginea ta telefonul că doar nu trebuie să-l arăți lumii, da' fiecare face cum consideră.
Daca este CARCASA sparta (si doar fisurata), atunci probabil probabil se poate lipi cu o picatura de Picatura (adeziv rapid), aplicata cu varful unui ac.
Daca ECRANUL este "spart", dar in zona respectiva functioneaza perfect touch-ul, atunci probabil doar folia protectoare s-a fisurat, iar inlocuirea ei costa pana la 100 lei (preferabil o folie de sticla, de calitate, iar manopera de schimbare - de obicei - este gratis).
In ambele cazuri este indicat sa folosesti o husa (preferabil cu inchidere magnetica), care scapa telefonul si in cazul scaparii din mana.
Eu am husa cu burete captusita si inchidere magnetica.
Nu a fost usor, dar am facut-o cu manutele mele, concept propriu!
Daca scap telefonul de la 50cm, husa deja se inchide si lovitura e amortizata. Husa asigura si in caz de cadere de la 5m inaltime pe beton. Nu am avut niciodata problema de "spargere" sau fisurare, cu toate ca a fost scapat deseori, inclusiv din pariu (castigat de mine ).
anonim_4396 întreabă: