Http://www.drivereasy.com/knowledge/100-disk-usage-windows-10-fixed/
Plus, verifica hdd-ul cu programe gen Hdd sentinel, Hd tune, posibil sa fie "pe moarte". Gandeste-te si la un ssd macar de 250 gb un WD Green la 177 ron http://bit.ly/2TXlH4t e destul pentru inceput cat sa-ti "zboare" sistemul.
Pai am un ssd de 120 gb pe care l-am luat pentru a merge windows-ul mai bine si de asta intrebam de ce imi sta hdd-ul in 100 si nu mi-se mai deschid aplicatile puse in partitia lui.
Ai sistemul de operare pus pe ssd nu? Hdd-ul n-ar trebui sa stea in 100% daca e asa. Ai link acolo, vezi ce-ti foloseste, poate e ceva de "mineaza" sau "indexeaza" sau orice altceva. Ar trebui sa ai putin "lag" odata ce intrii de pe ssd pe hdd, 1-2 secunde, dar rareori, pentru ca hdd nu tine pasul cu ssd, dar nu sa-ti fie in 100%. Optimizeaza sistemul de operare.
Multumesc ca ai incercat sa ma ajuti dar am rezolvat am dat din settings la free up space now sau nu stiu exact si am dat sa sterg acolo toate ce erau de bifat iar acum imi merge perfect hdd-ul nu mai urca mai mult de 20-30 cand intru pe un program si cand stau fara sa umblu pe nimic e mai mereu 5-10 , multumesc ca te-ai implicat si ca vii mereu cu idei bune pup
Cu placere, ma bucur ca i-ai gasit "buba". E bine ca-ti merge. Numai bine!
FloFlorentina întreabă: