În cazul în care îl ai de mult, telefonul adună cache și cookie zi de zi, prin prisma aplicațiilor pe care le ai. Încearcă să îi dai un reset, eu așa procedez și își curăță spațiul.
Eu am aplicatia clean master care are optiunea "fisiere inutile" dau acolo si elimina cache-urile si cookie-urile, dar oricum se umple la loc imediat asa ca nu faci mare lucru.
Trebuia sa te uiti ce memorie are telefonul, o fi el frumos dar cu 16 gb stocare in 2018 e ca si cum n-ai avea maini, ori daca iti placea mergeai pe Honor p8 lite care este practic acelasi telefon dar are 32 gb memorie.
In memoria telefonului tau se stocheaza TOATE fisierele descarcate de aplicatii, care nu mai sunt necesare, dar ocupa loc.
De exemplu, cand te uiti la poze de pe site-uri sau messenger, ele sunt intai descarcate pe aparat, dupa care se vizualizeaza. La fel se intampla si la vizionarea filmelor (care sunt fisiere si mai mari).
Dupa ce nu te mai uiti la ele, fisierele raman prezente in memorie, acupand loc in continuare.
Sunt cateva fisiere care curata (automat sau la cerere) fisierele temporare, eliberand memorie.
O asemenea aplicatie este "CCleaner", descarcabil gratuit.
Maylat_Yo_Cosmyn_1995 întreabă: