S-ar putea sa stiu cam ce problema ai.deci tu ai un iphone care avea alt ISO decit asta 6.sint sigur de asta.ai avut un alt iso si ai avut iphonul deblocat sau jailbreack asa este? dupa care ai upgradat la iso 6.am dreptate? daca asa este atunci ai un telefon blocat si care nu poate fi activat.cel putin nu cu itune si nu de oricine. daca asa este cum am spus atunci trebuie sa cauti pe unia care se pricep si iti sterge totul din telefon si pune iar fresh.altfel nu ai nici o sansa.
Nu il recunoaste pe cine? Calculatorul nu il recunoaste sau itune? Normal cind conectezi un iphone la un calculator acesta va trebui sa il vada chiar daca nu ai itun instalat la acel calculator.Conecteaza si iphone-ul tatalui tau la acelasi calculator si vezi daca il vede. Daca nu il vede atunci ai ceva problem la calculator.Atita timp cit iphonul functioneaza sigur orice calculator ar trebui sa il vada.Singura chestier sa nu il vada este sa ai ceva probleme cu iphonul dar asta inseamna sa nu functioneze deloc.Cauta si folose\ste cablu de la telefonulu tatalui tau.Sar putea ca cablu tau sa fie de vina, chiar daca el incarca.Se mai intimpla si asa.Si eu am patit asa odata am conectat iphonul la calculator, telefonul arata ca se incarca dar nimic sa apara pe calculator.Am pus alt cablu si gata imediat la si vazut.Deci verifica cablu sau pune alt cablu si vezi ce se intimpla.ISO n-are a face cu vazutul telefonului de catre calculator.Bafta
Ba are si iOS-ul de a face cu asta pentru ca daca varianta de iTunes este prea veche, nu recunoaste decat softuri precedente gen. Adica un itunes 10 poate recunoaste un telefon cu iOS 5 dar nu unul cu iOS 6. Deci fa update mai intai la iTunes downloadeaza 11.1 sau care e ultimul.
ITunes nu imi recunoaste iphone-ul...versiunea iTunes este 11. spune ca este detectat un iPhone dar nu poate fi identificat.
anonim555344 întreabă: