Pai asa mi s-a intamplat si mie asa am facut si eu eu l-am dus la reparat si dupa aia mi-a zis acel om ca a desfacut si leptopul si bateria la baterie era descarcat 1 sau 2 acumulatori care nu mai permiteau energie iar 1 avea scurt circuit leptopul nu avea nimic eu m-am dus sa o repar iar acolo la reparatie mia zcos acei 3 acumulatori si ia inlocuit a refacut bateria la loc si pe ruma mia mer
cea mai buna solutie este ori sa-ti iei o alta baterie ori sa cauti pe cineva sa tio repare ori sa o bagi in congelator 5 ore pe urma o lasi intro punga de plastic si pe ruma peste 10 ore o bagi la laptop
I-am aplicat tratamentul cu congelatorul cum am scris si in descriere.cum poate ca unu dintre acumulatori sa fie complet descarcat? eu stiu ca sunt tot timpul toti la fel de incarcati pentru ca se incarca unu de la celalalt si toti devin "egali". posibil sa fi avut totusi un mic defect unu dintre ei si sa-si fi revenit dupa tratamentul in congelator.chiar daca ar fi unu dintre ei defect as putea sa mi-l schimb si singur dar am vazut ca nu prea se gasesc acumulatori iar bateria nu o schimb ca e in jur la 3-4 mil unu si in ziua de azi daca prinzi pe unu in foame iti iei laptop in banii astia
cum ar veni bateria mai scumpa ca laptopul nu imi convine.
Lavinia_Cristina_ întreabă: