Pasta termica... pateam la fel la o placa video mai veche. dupa ce am schimbat pasta a functionat
Ai dat Reset BIOS-ului?
Posibil sa fie setata o curba aiurea de temperatura, si o marja de siguranta.
Cand e depasita o anumita temperatura, se opreste.
Pe ce ai mai testat in afara de CS2?
Daca se intampla doar in jocuri, e 100% de la temperatura. (fie a procesorului, fie a placii video, fie a amandurora).
Jocuri Lite chiar. Care nu necesita cine stie ce bestie de gaming. Am sa schimb pasta termoconductoare si revin cu update.
Am de la Myria, se găsește la Altex
Se pare ca nu esti singurul...
https://www.reddit.com/......_gets_hot/
Produs testat insuficient de producator in conditii rezonabile de utilizare (= laptop de gaming, testare cu jocuri la greu).
Daca stai cu el in brate sau pe ceva textil, in pat, muta-l pe o masa (pe lemn, metal, ceva suprafata neteda si fara fata de masa, musama, mileu de la bunica, etc.). Daca si asa ai probleme, laptop cooler cum ti s-a recomandat. Poti sa-l testezi direct cu FurMark, ti-l duce ala in 100 de grade rapid, nu e nevoie de jocuri. Pana nu il stabilizezi termic n-are rost sa incerci sa te joci.
Daca nici cu un laptop cooler nu merge atunci va trebui sa ajungi la un service sa-l desfaca, sa-l curete daca e nevoie si sa umble pe la racire si asa ajungi si la pasta termica la care ai dat funda. Dar asta e cea mai costisitoare solutie (si riscanta, daca nu e meseriasul bun).
Revin cu update după ce schimb pasta termoconductoare.
anonim_4396 întreabă: