| FaraNume2024 a întrebat:

Salut! Am un laptop de la Victus HP specificatii I7-11800H, 16GB ram 3200hz, RTX 3050 ti, 1T SSD, și îl am de un an. Faza este că mi se tot închide când mă joc orice tip de joc. Cel mai des am pățit pe CS 2. Ajunge la temperaturi de 70-80 și mi se închide singur. L-am deschis și l-am curățat de praf, am crezut că e de acolo, însă tot la fel e. Nu știu dacă bateria să fie problema din cauză că l-am luat direct din magazin. Era expus în magazin. Am dat și scan cu MalwareBytes un antivirus și nu îmi găsește viruși. Iar pasta termoconductoare nu i-am schimbat-o încă pentru că e în garanție și eu sunt în România, laptopul fiind luat din Franța. Driverele sunt la zi pentru că nu îmi cere update și nu știu ce să mai fac...joc jocurile pe low și tot mi se închide... sfaturi? Dau funda

Răspuns Câştigător
| Skylz a răspuns:

Pasta termica... pateam la fel la o placa video mai veche. dupa ce am schimbat pasta a functionat

6 răspunsuri:
| NLS a răspuns:

Ai dat Reset BIOS-ului?
Posibil sa fie setata o curba aiurea de temperatura, si o marja de siguranta.
Cand e depasita o anumita temperatura, se opreste.

Pe ce ai mai testat in afara de CS2?

Daca se intampla doar in jocuri, e 100% de la temperatura. (fie a procesorului, fie a placii video, fie a amandurora).

| ReddY25 a răspuns:

Nu ai cooler?

| FaraNume2024 explică (pentru ReddY25):

Am de la Myria, se găsește la Altex

| flixbuster a răspuns:

Se pare ca nu esti singurul...

https://www.reddit.com/......_gets_hot/

Produs testat insuficient de producator in conditii rezonabile de utilizare (= laptop de gaming, testare cu jocuri la greu).

Daca stai cu el in brate sau pe ceva textil, in pat, muta-l pe o masa (pe lemn, metal, ceva suprafata neteda si fara fata de masa, musama, mileu de la bunica, etc.). Daca si asa ai probleme, laptop cooler cum ti s-a recomandat. Poti sa-l testezi direct cu FurMark, ti-l duce ala in 100 de grade rapid, nu e nevoie de jocuri. Pana nu il stabilizezi termic n-are rost sa incerci sa te joci.

Daca nici cu un laptop cooler nu merge atunci va trebui sa ajungi la un service sa-l desfaca, sa-l curete daca e nevoie si sa umble pe la racire si asa ajungi si la pasta termica la care ai dat funda. Dar asta e cea mai costisitoare solutie (si riscanta, daca nu e meseriasul bun).

| FaraNume2024 explică (pentru NLS):

Jocuri Lite chiar. Care nu necesita cine stie ce bestie de gaming. Am sa schimb pasta termoconductoare si revin cu update.

| FaraNume2024 explică (pentru flixbuster):

Revin cu update după ce schimb pasta termoconductoare.