Da pe ultima configuratie cunoscuta ce a functionat, cand iti iese meniul cu safe mode. dvd se poate inlocui. la service in tara romaneasca nu stiu cat au sa iti ia.
Poti incerca sa faci un stick cu windows xp si sa instalezi de pe el. Gasesti tutoriale, era un programel care ii bagai iso de la xp si stickul si ti-l facea. Apoi selectezi din bios sa bootezi de pe el si instalezi ca de pe cd/dvd. Poti incerca sa scrii windowsul pe DVD poate are probleme doar cu laserul pentu cd. Dvd-RWiterul se poate inlocui si nu este o chestie dificila, mai greu este sa gasesti unul compatibil cu lapopul tau.
Salut, nu cred ca e de la windows, am un prieten cu un laptop care facea la fel.La dus la service si i-au spus ca e de la praf, dar poate sa fie si alta problema.Un dwd-writer e 40-80 lei sau poti pune windowsu pe un stick si sa-l reinstalezi cu stikul.Si varianta cu service ar putea fi de la 50 pana la 150-200 lei. depinde de problema.
Eu cu asa ceva am facut https://rufus.akeo.ie/. Nu stiu cum a mers la tine sa copii direct fisierele. E ca si cum as lua un cd si as copia fisierele de pe un alt cd de windows pe el, si normal ca nu va boota. Sti ce e ala sector de boot? Ia uitate la o imagine iso cu windows si o sa vezi jos ca scrie „bootable image„ si uitate si la alta imagine cu un joc si o sa vezi ca scrie „non bootable image„ (DE CE CREZI CA SE INTAPLA ASTA?). Eu cred ca tu esti pe dinafara.