Spune-i celui de mai sus ca mouse-ul tau n-are bila. Si schimba bateria la el.
Erau bateriile problema, Merci de ajutor.
Mersi si eu!
Ori s-au dus bateriile ori s-a murdarit led-ul lentila led-ului. Curata-l cu un betisor de vata umezit in spirt apoi sterge-l cu un prosop.
Pai daca e un virus nu ai mai putea misca cursorul stanga-dreapta si atunci cand folosesti mouse pad-ul de la laptop ai incercat sa vezi daca merge? Daca pad-ul merge e clar ca nu e ceva de la wind sau un virus. Am cumparat 2 mouse-uri wireless si in ambele cazuri am dat banii de pomana nu am avut aceeasi problema ca si tine insa dupa cateva sapt(specific ca cel mai mult m a tinut 1 luna) s a stricat fara nici un motiv. Acum am un al 3-lea mouse wifi care il folosesc doar cand plec undeva (1 data de 2 ori pe sapt)si merge insa nu se poate compara cu celelalte la calitate si totusi merge. Eu zic sa incerci mouse-ul ala si la alt pc vezi daca merge sau invers conecteaza alt mouse la laptopul tau si vezi daca ai aceeasi problema eu sunt 75% sigur ca e de la mouse. In orice caz daca iti iei un mouse nou ia ceva cu fir am un 4tech la 70 lei si nu am stres
Salut!
Din cate stiu, acest lucru cu inversarea directiei mouse-ului este de la rezolutia sau orientarea ecranului. Incearca sa folosesti si un alt mouse si vezi daca iti face la fel.
Desigur, nu este exclus ca mouse-ul tau sa fie de vina, deci incearca sa cureti locul unde se afla bila/cheita si vezi daca functioneaza.
Astept un raspuns.