Spune-i celui de mai sus ca mouse-ul tau n-are bila. Si schimba bateria la el.
Salut!
Din cate stiu, acest lucru cu inversarea directiei mouse-ului este de la rezolutia sau orientarea ecranului. Incearca sa folosesti si un alt mouse si vezi daca iti face la fel.
Desigur, nu este exclus ca mouse-ul tau sa fie de vina, deci incearca sa cureti locul unde se afla bila/cheita si vezi daca functioneaza.
Astept un raspuns.
Pai daca e un virus nu ai mai putea misca cursorul stanga-dreapta si atunci cand folosesti mouse pad-ul de la laptop ai incercat sa vezi daca merge? Daca pad-ul merge e clar ca nu e ceva de la wind sau un virus. Am cumparat 2 mouse-uri wireless si in ambele cazuri am dat banii de pomana nu am avut aceeasi problema ca si tine insa dupa cateva sapt(specific ca cel mai mult m a tinut 1 luna) s a stricat fara nici un motiv. Acum am un al 3-lea mouse wifi care il folosesc doar cand plec undeva (1 data de 2 ori pe sapt)si merge insa nu se poate compara cu celelalte la calitate si totusi merge. Eu zic sa incerci mouse-ul ala si la alt pc vezi daca merge sau invers conecteaza alt mouse la laptopul tau si vezi daca ai aceeasi problema eu sunt 75% sigur ca e de la mouse. In orice caz daca iti iei un mouse nou ia ceva cu fir am un 4tech la 70 lei si nu am stres
Ori s-au dus bateriile ori s-a murdarit led-ul lentila led-ului. Curata-l cu un betisor de vata umezit in spirt apoi sterge-l cu un prosop.