| Randomguy96 a întrebat:

Salut! Am un pc de gaming destul de puternic, cu un i9 11900F gen 11, problema este ca se încălzește FOARTE tare în orice joc și ajunge la 100° constant cu grafica la maxim și undeva la 90° cu grafica la low-medium, zilele astea trebuie sa îl duc la mentenanță pentru curățare de praf și schimbarea pastei termale.Am nevoie de un AIO cooler in jur de 500 RON care sa fie bun și sa tina mult, am tot cautat dar ce găsesc bun nu mai e în stock iar în rest ce pare bun nu are recenzii sau cumpărători. Dacă aveți experienta va rog sa îmi souneti niște AIO-uri bune de pe site-uri de încredere.

Răspuns Câştigător
| NLS a răspuns:

Https://www.pcgarage.ro/coolere/arctic-cooling/liquid-freezer-ii-280/

Acest model ar fi singura varianta apropiata de preț.
Ar fi ideala varianta cu 3 ventilatoare, dar e mai scumpa.

Vezi dacă ai la carcasa spațiu și gauri pentru ventilatoare de 140mm.

O alta varianta ar fi Deepcool LE720

https://www.pcgarage.ro/coolere/deepcool/le720-argb/

La cel Arctic știu ca pompa nu e în waterblock, ci la extremitatea radiatorului.
Mai cauta și tu puțin.
Daca e asa, trebuie montat cu furtunele în jos.

5 răspunsuri:
| lpavel a răspuns:

Am si eu aceeasi problema doar ca al meu e laptop si procesor Ryzen 9! Cu placa video nu am probleme dar cu procesorul mereu am avut! Pana acum am avut Intel i7, si cu aia aveam probleme cu incalzirea, acum ca am schimbat am zis sa trec pe Ryzen, n-am rezolvat nici un rahat...
Am dat setarile la mediu si asa am la jocurile noi 95 de grade iar la alea vechi 80! Am tot cautat pe net ce sa fac dar m-am dat batut. Cei mai multi zic ca e normal la un procesor puternic altii zic ca nu prea, asa ca deocamdata raman asa.
Oricum tu la pc ai mai multe variante de racire, lasa-mi mesaj daca ai rezolvat si cum ai rezolvat, daca nu uiti... happy

| Randomguy96 explică (pentru lpavel):

Salut! Am rezolvat pana la urma, am comandat un AIO de pe pc garage, zilele astea îl duc la mentenanță și îl montez. Ai aici link-ul în caz de te interesează: https://www.pcgarage.ro/coolere/id-cooling/sl240-argb/

| lpavel a răspuns (pentru Randomguy96):

Imi zici cand ai vazut ce temperaturi va avea! Deocamdata numai ai comandat, pana teste mai ai mult...

| Randomguy96 explică (pentru lpavel):

Salut! Cooler ul a sosit acum ceva timp, diferența este uriasa, cu grafica la maxim pe jocuri puternice a ajuns de la 100° la 54°, probabil cea mai buna achiziție de banii aceștia.

| lpavel a răspuns (pentru Randomguy96):

Da, ai dreptate asta e chiar o performanta remarcabila!