Ai o configuratie destul de veche care nu poti face upgrade, daca era un haswell mai puteai sa iti faci sperante ca ti-l cumpara cineva.
Procesor vechi, destul de slab, nu prea il cauta nimeni, nici 100 lei nu iei pe el.
Placa video la fel, depasita, nu face fata la jocurile actuale si nu iti da nimeni mai mult de 100 lei pe ea.
Pe ram iei undeva la 150 lei si pe hard in jur de 100 lei. Mai adaugi o sursa si o carcasa si iesi undeva la 300-400 lei. Pc-urile se devalorizeaza destul de repede si nu iti mai iei mai nimic din ce ai dat tu pe el.
Uite aici: https://www.diabloscomputer.ro/......core-g620.
400 de lei, cu 1 an garantie (care de obicei inseamna inlocuirea integrala).
O placa video NVidia GeForce GT 730 2GB noua, costa 250-300 lei.
Deci, per total, daca as cumpara asa ceva din magazine, m-ar costa 700 de lei. Avand in vedere ca tu nu poti oferi nici un fel de garantie, probabil 450 de lei ar fi pretul maxim pe care l-as plati.
Nu vreau sa il vand, doar am cerut o parere cam cat ar oferi cineva pe un asemenea pc.
Te pot corecta, placa video recent cumparata cu 300 lei de la Altex, cea veche s-a ars...
Multumesc mult pentru raspunsuri baieti, m-au ajutat cat de cat...Am pus pc-ul azi pe olx si mai devreme l-am vandut pe 800 lei, am iesit bine
Ai avut noroc, ai prins un nestiitor, valoarea lui reala era mult mai mica.
Nvidia GeForce GT 730 2gb =e buna
Intel Pentium G620 2.60 ghz = e buna
Ram : 4gb =sunt ok
Hard Disk : 500 gb SATA 3 =hard generatie noua
undeva la 300 de ron, as cumpara un ssd, inca 4 gb ram
Https://www.youtube.com/watch?v=b0CYp5UyYHA
https://www.youtube.com/watch?v=YBCwutbnMaQ
pentru un film full hd, pentru un joc, e buna
Rahat. Multe pe "lowest settings". Mai bine ma joc doar in HD, 60fps si macar pe medium setarile. Dar e aiurea, un gtx 750 ti care e si aia vai si amar dar macar joci decent jocurile in HD. Daca nici aia nu isi poate permite cineva in ziua de azi, lasa, sa dam pe lautari si bautura. Bani folositi clar cu mai mult cap.
Ce hdd patetic. Mai ales la jocurile din ziua de azi. Eh. Macar multi care se omoara cu jocurile pot cumpara panarama asta de consola.
Te pot corecta, nu e o placa video performanta dar duce gta 5 pe medium, deci nu cred ca 2005
Mda, vad ca incerci sa fii amuzant dar nu prea iti iese. Si apropo, cu faza aia gen cine nu isi permite un gtx 750 ti... o placa d-aia e undeva la 600 de lei si nu cu toti avem bani de aruncat aiurea, plus ca mai pui ceva banuti si iti iei direct pc dedicat gaming-ului
Pune burta pe carte baietas, termina o scoala calumea si ai sa vezi ca 600 de lei or sa fie maruntii din buzunar. O sa iti permiti un GTX 1070 sau 80 daca crezi ca merita banii in plus, si alte prostii. Da, cand eram si eu un putan de 17 18 mi se parea aiurea sa dau banii pe un pc pentru jocuri.Pe atunci imi cumparasem un laptop pentru liceu si ma jucam de pe ala, cu 8 FPS . Dupa, in timp muncind mi-am permis alte chestii. Inteleg si punctul tau de vedere foarte bine, dar daca ai fi in locul meu, l-ai intelege si tu pe al meu.