| Kilop a întrebat:

Salut! Am un pc și de ceva vreme vreau să îl vând și nu am reușit și pe olx și pe publi (am încercat și prin prieteni să îl vând întrebând dacă au cunostințe care vor să cumpere unul sau ceva piese sau dacă îl vor chiar ei și nu am reușit)
Specificațiile lui:
I5 3th gen
Gtx 1650 4 gb
16 ram ddr3
Ssd Kingston 250 gb
Sursa de la njoy 450w
Carcasa njoy
Ce pot face cu el ca să pot scoate banii din el? Îl vrea cineva pe piese sau întreg?

7 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Aici pe TPU nu il vrea nimeni, pune l pe olx si asteapta, acum nu cumpără nimeni nimic, toti se pregatesc de revelion, după 15 ianuarie cand mai are lumea bani si se termina sarbatorile poate vrea cineva sa il ia, acum depinde la ce pret il vinzi daca merge sau este defect, vinzi numai unitatea sau si monitoruul tastatura si mouse? La ce pret il dai?

| Kilop explică (pentru CristiDinBucuresti):

Păi unitatea o dau cam la vreo 1200 dacă vrei mousepad, tastatură și mouse la 1300 defecte depinde cum iei că sursa hârâie pentru că are destul de mult praf și trebuie uns ventilatorul (așa am înțeles că trebuie făcut) o să încerc iar pe olx și pe publi24

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru Kilop):

Cum sa ceri atitia bani pe ceva defect tu esti sanatos la cap? 1200 lei pe o unitate stricată nu i ti va da nimeni, daca vrei sa le vinzi le pui cu 100 lei pe olx si maine ai cumpărator, pe mine oricum nu ma intereseaza sa cumpar nimic. Degeaba le pui pe olx sau publi 24 la cîti bani vrei pe ele nu ti le ia nimeni.Mai scade mult la pret ca vinzi niste rable cum sa ceri 1300 lei pe asa ceva?

| Kilop explică (pentru CristiDinBucuresti):

Merge e perfect funcțional problema e că trebuie doar curățată sursa s-au schimbat ventilatorul și oricum prețul nu e fix și se poate lua pe piese

Bula
| Bula a răspuns:

O configuratie asemanatoare, in stare perfecta, gasesti la 2-300 lei.

Vinde-l pe piese (la pret mai mic decat ofertele altora), astfel poti primi cei mai multi bani pe el.
Dar trebuie sa ai mare rabdare.

Salontanul
| Salontanul a răspuns:

485 lei cu garantie 12 luni. https://www.diabloscomputer.ro/......nd-hand-i5
Fara garantie 200 lei si mai pui 100 lei pentru memorie RAM si 200 pentru placa video. Mai mult de 5-6 sute lei nu iei si tu vrei 1200?
Alta problema ar fi ca incalci regulile TPU. Aici nu se scot produse la vanzare!

Răspuns utilizator avertizat