Da procesorul cam sugita ti-as recomanda sa iei un amd fx 6350 cu 6 nuclee e ieftin nmai ieftin decat un i5 dar faca diferenta
Fifa 15 foloseste Denuvo Anti Tamper un programel care cripteaza si decripteaza jocul intru-na ceea ce il face lag-uit si cu freez-uri. Deci lag si frezi tot vei avea din cauza lui denuvo/.
Totusi, am mai pus intrebari asemanatoare pe TPU si unii mi-au zis ca imi va rula fara probleme pe un dual core!
Eu am refer daca versiunea full a jocului imi va rula fara acele freez-uri si caderi de fps-uri de la Demo!
Si care-i treaba cu Denuvo Anti Tamper? Ce e asta? Din cate am citit pe net este doar un sistem de protectie impotriva piraterie care colaboreaza cu Origin si Steam, dar nu are treaba cu jocul sau cu freez-urile!
Eu am spus ca vreau sa-l cumpar!
Intrebarea mea este: imi va rula FIFA 15 Full in 60 de fps-uri? Chiar si pe low, vreau sa stiu daca imi va rula?
Pe low sigur va rula dar ti-am zis denuvo mereu face sa mearga greu jocurile deoarece si pe full si pe demo el scrie si citeste intruna date de pe hdd/.
Nu prea cred ceea ce zici tu dar stiu sigur ceva, Denuvo nu impiedica cu nimic in timpul jocului, este doar un sistem de protectie impotriva pirateriei!
Denuvo impiedica criptarea ormala daca nu vrei sa intelegi nu-i nimic.
Da, ai dreptate, doar la versiunile piratate! Denuvo impiedica criptarea normala doar la versiunile piratate, nu si cele achizitionate din magazin!