AI incercat sa suni la servis? Eu asa am facut, am sunat la servis si mi-au dat detalii cum, si ce sa fac. Daca ai probleme cu router-ul dai telefon si til schimba pe gratis.
( vezi sa nu se fi rup dintisorii aia mici de la cabluri)
Salut.Si eu am tot de la astia.Vezi daca se aprind ledurile dsn si internet.schimba slotu unde bagi mufa lan in router.incearca sa aflii cauza erorii.intra pe internet explorer si da-i tools diagnose connection problem. poti incerca sa repari din control panel-network and internet connections-network connections, click pe placa de retea si dai repair. daca nu merge nici asa suna la aia ti-l fac imediat.ai numarul lor in contract.
Trebuie sa iti de-a ei niste setari pentru ruther. ceva VCR si nu mai stiu ce. asta e cauza pentru care nu merge, suna-i si vb cu ei. si or sa iti rezolve treaba. dar nu inteleg de ce ti-ai luar routher, nu ti-a dat ei modem pe 4 iesiri Huawei? ca mai nou am vazut ca trimit delea gratis acasa la toti utilizatorii ca sa inchida anumite porturi.
Daca vrei sa afli adresa ip locala a routerului, citeste asta: http://bit.ly/1WA3h8d