| robandu99 a întrebat:

Salut..am un router wireless Tp-Link cu 150 Mbps..acela cu o antena..de ceva zile nu îmi merge netul..am încercat totul..am schimbat cablurile.l-am resetat de câteva ori..am ajuns la concluzia ca nu cred ca sunt bine conectate cablurile..are un modem Huawei hg865 ..nu ma prea pricep care cablu unde intra..am unul galben. unul gri si tot unul galben care vine pe geam de afara..problema e ca nu știu unde trebuie băgat fiecare..care se pricepe la modem Huawei si are i-l rog sa ma ajute.dau o funda mare! big grin

13 răspunsuri:
| Radu284 a răspuns:

Daca inainte mergea si acum nu mai merge, pune cablurile la loc.
Daca nici asa nu merge, incearca sa bagi cablul de la modem direct in PC. Daca merge, e de la router. Daca nu merge, e de la ISP.

| K0sti a răspuns:

Pai cine te-a pus sa scoti cablurile...
Daca tot ai umblat la ele, de ce nu ti-ai notat cum erau puse?
Cand lucrezi fara cap...asta e!

| robandu99 explică (pentru Radu284):

Inainte mergea..problema e ca nu eu am scos cablurile ci niste colegi de camera..eu nu stiu cum erau inainte si nici ei nu isi mai aminesc asta e problema..nu stiu unde isi are locul fiecare cablu..ma poti ajuta?

| Radu284 a răspuns (pentru robandu99):

Pai nu sunt si cablurile alea marcate? Fa niste poze la mufele modemului si routerului, si arata-mi.

Ai Facebook sau ceva? ..ca sunt pe telefon si nu prea pot sa trimit poze așa.

Am, dar nu imi place sa dau FBul la toata lumea. Am cautat pe goagal. Deci tu ai un cablu coaxial, da? Care se baga in modem. E un singur loc unde poti baga acest cablu in modem, da?

Dupa aia, din modem bagi un cablu ethernet in unul din porturile in care incape, si celalalt capat in router, intr-o mufa speciala (fie are alta culoare, fie e pusa separat de restul)

Https://m.facebook.com/alin.ceclan.9?ref=bookmarks Uite FB-ul meu..scrie-mi tu mesaj ca nu ma pot înțelege așa când e vorba de poze.da cred ca are cablu coaxial..deci modemul are ceva descrieri ciudate la locurile pentru cabluri ..gen GE, FE1, FE2, FE3, FE4 si de-aia nu ma descurc

Cablul tau care vine pe fereastra, este coaxial sau nu?
Fa si tu o poza, pune-o pe imgur.com si da linkul aici.

| robandu99 explică (pentru robandu99):

Nu cred ca e coaxial.e galben nu negru... înainte mergea..nu sunt alte cabluri in plus..doar astea 3

Daca nu e coaxial, e de ethernet?

| robandu99 explică:

Cel gri e de ethernet cred.

Din ce vad eu, ala coaxial e DEJA in modem.
Baga cablul etherent din modem (nu cred ca conteza care port) in router. De ce ai doua cabluri ethernet in modem?

Culoarea cablului nu ar trebui sa conteze.