Am SSD nou pus săptămâna trecută un Adata de 1TB, carcasa e ventilată bine, eu mă gândesc că ori placa de bază mă trage în jos ori procesorul.
Probabil e de la gpu, e posibil sa fie nevoie de un reballing la chipul principal. Zic asta pentru că începe să facă probleme după ce se încălzește bine, poate punctele de contact nu mai sunt perfecte. Greu de diagnosticat genul asta de problema din păcate, mai ales că nu toată lumea are la îndemână un procesor sau gpu extra. Caută pe Facebook RHR, tipii sunt extra profi și se ocupa cu reballing inclusiv pe gpu-uri.
Nici nu mă obosesc, placa am luat-o săptămâna trecută, îi dau retur și iau alta. Ceva sigur nu e în regulă cu ea că nu depășește 100W și stă la 66 grade maxim, adică RECE, însă când pun mâna pe ea e fierbinte, pare defect de fabrică.
Grija mare la adata mai ales alea ultimate, multe au fost cu probleme. Sa ai un back-uo dacă tii date sensibile pe el.
Știu și eu că nu e brand ok, asta am avut prin casă. PCu ăsta stătea degeaba și de aia am zis să-i bag o placa video să mă joc de Crăciun dar a fost un meci mai prost.
Planul meu e să dau retur la placa aia și să schimb tot PCu să trec pe i5 12400 cu RX6600 și stocare pe M2, dar probabil prin vară.
Placile AMD sunt renumite pentru drivere praf mai ales astea din seria ta, ia prin eliminare un driver mai vechi sau mai nou si vezi cum se descurca pe urma