| IIIshaneIII a întrebat:

Salut am un Toshiba kira book ca are i7 5600u si atine 92 de grade in utilizare normala, schimbat pasta pus mx4 si suflat praf si degeaba

6 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Cumpara-ti un suport cu cooler-e! Recomand ceva de genul: https://www.emag.ro/......D73JXTMBM/

| Mihai0101 a răspuns:

Da un suport laptop e bun pentru a reusi sa se raceasca dar cred ca problema ta e la cooler nu functioneaza normal si de aceea se incalzeste.In service nu au testat coolerul procesorului?

| NLS a răspuns:

Tu ai schimbat pasta sau un service?
Ati conectat coolerul?
Un procesor de genul acela nu are voie sa ajungă la 92° nici măcar la load maxim, in Prime95.
Pasta e foarte bună, insa e important sa se folosească cantitatea optima (prea putina pasta, sau prea multa, afectează temperaturile).

Daca atinge temperatura aceea, cel mai probabil coolerul nu functioneaza la parametri optimi.

| IIIshaneIII explică (pentru NLS):

Am rezolvat nu erau stranse suficient suruburile de radiatorul de vine pe cpu, acum atinge 40-75, 75 foarte rar cand e solicitat la maxim

| IIIshaneIII explică (pentru NLS):

Si nu eu i-am schimbat pasta, dar aveam idee cu ce se mananca, a fost schimbata la service

| NLS a răspuns (pentru IIIshaneIII):

Asa mai merge, 75 e o temperatura acceptabila pentru load maxim, la procesorul acela.