Vezi din setarile tv ului daca ai optiunea muta canal si pe telecomanda ai un buton galben cu el muti pro tv de pe 27 unde il ai tu pe 3 sau unde vrei sa il muti mai aproape, dar vezi daca pe televizor in meniu la cautare canale iti arata butonul galben pe care scrie pe ecran mută canale, cu butonul rosu de pe telecomanda cu ala stergi canale, butoanele rosu si galben sunt ultimele de pe telecomanda dar numai cui ala galben poti muta programele unde vrei
La tv LG intrii in setari la instalare editare program si muti pro tv de pe 27 pe 3 cum doresti tu si după dai OK, si asa faci cu toate dureaza 3 ore sa le aranjezi cum vrei tu dar merita, vezi sa te asiguri ca toatee sunt format HD ca altfel muncesti degeaba
Din câte am înțeles, pot face ceea ce spui tu doar dacă schimb din setări operatorul (l-am pus pe Digi) și să pun "alți operatori", cică Digi a făcut așa în fel încât să nu poți muta și numărul canalului, doar ordinea lor. Știi cumva dacă e adevărat?
Tv ul tau din ce an este? Eu sunt pe digi am tv LG si pot muta numarul canalului de exemplu pro tv hd de pe 52 l am mutat pe 5 deci nu este din cauza ca esti la digi, ceva ai gresit tu din cauza aceasta nu a mers
Este din 2023, foarte nou. Tu când l-ai configurat ai selectat operatorul?
Https://youtu.be/MxAfN5e34RM
Uită-te la primul comentariu și răspunsurile altora care spun că a funcționat
Am selectat altele la operator ca avea in meniu doar upc
Am găsit, era de la operator. Ai spus că ai pus altul fiindcă nu ai găsit Digi. Problema era că eu când mutam un canal ex. PRO TV care era pe postul 27 și îl puneam în fața Kanal D care era pe 67, canalul se muta în față, dar tot pe 27 era. Acum încep și ele de la 1 și dacă le mut se schimbă și cifra canalului. Mulțumesc oricum, am văzut răspunsul din afirmația ta. Zi frumoasă!