| dumy7000 a întrebat:

Salut, am urmatoarea problema : de curand mi-am cumparat un pc nou pe care am 8 gb de ram. Am citit mai multe comentarii despre acel pc si multi spuneau ca ruleaza gta 5 la setari ultra pe 60 fps, problema e ca la mine ruleaza cu greu in 45 fps la setari medii.Prima data am crezut ca e de vina placa video ca poate nu are un driver instalat (gtx 745 4 gb ddr3) dar dupa am vazut ca le are actualizate la zi.Am mers la task manager in windows 7 si spre marea mea uimire aproape jumate de ram mai exat 3, 51 gb de ram erau in utilizare cand eu practic nu fac nimic cu calculatorul atunci mi-am dat seama ca de acolo provine problema mea legata de joc si nu de la placa video.Acum intrebarea : de ce mananca atata ram pc-ul? Eu nu fac nimic cu el pur si simplu stau pe desktop si nici nu am multe programe instalate pe el.M-am gandit sa sun la cei de unde l-am luat sa le spun ce problema am dar am zis sa va intreb si pe voi va rog cine se pricepe sa imi spuna si mie care este problema, multumesc.

6 răspunsuri:
| PrecizeEveR a răspuns:

Atat mananca windows-ul! dezactiveaza procese inutile.
start-run- scrii msconfig.
te duci la services si dezactivezi servicii inutile care mananca enorm! le debifezi si dai aplly dupa care restartezi pc-ul.

| CPAElites a răspuns:

Ceee? "gtx 745" E prastie ordinara! Cine dracu te-a pus sa-ti cumperi pc gata facut? Cat ai dat pe el

| TechGuyTpu a răspuns:

Gtx ala e o pocnitoare, nu inteleg cum de macar merge in 30 fps gta V...

| dumy7000 explică:

Imi pare rau sa aud asta despre placa video, pc-ul a costat 2700 ron Asus m32 si nu au fost comentarii negative legate de el, de aceea l-am luat, pentru memoria ram mai mult, poate pe viitor voi inlocui placa video cu una pe gddr5 dar totusi de ce credeti ca nu e buna?

| CPAElites a răspuns (pentru dumy7000):

Ok.Din pacate ai dat foarte mult pe acel pc. Daca il cumparai pe componente iti luai unul net superior. Daca tot zici ca iti vei cumpara alta placa video iti recomand minim placa asta asta : http://www.pcgarage.ro/......128-bit-3/

| dumy7000 explică:

Ok am sa mai strang niste bani si probabil o voi lua, dar cu cea veche sti o metoda prin care as putea sa o valorific? Nu ma intereseaza sa o dau fix la valoarea ei chiar si 100 de ron daca as putea lua pe ea ar fi minunat (as strange mai repede pentru cea noua).