Pune alta placa si vezi daca merge inseamna ca da s-a ars placa video, daca nici cu aia nu o sa mearga are altceva si numai in service reparatii calculatoare il mai face cineva contra cost desigur, te a mincat undeva sa il desfaci poate ai rupt fara sa vrei niste mufe sau picioruse pe placa de numai merge, ceva ai facut tu.
Salut, am incercat cu o placa video mai veche (gt 210) si a luat-o, arata imagine. Oare daca s-a dus placa asta video mai am garantie? Gen, nu i-am facut eu nimic ca sa se strice. Pur si simplu am stat pe calculator si am curatat de praf (atata tot)
Daca s-a stricat din vina ta numai ai garantie la ea.
N am umblat la ea, pur si simplu am scos o din slot ul pci. Apa n are de unde, deci probabil ca nu din vina mea. E proasta placa oricum (e rx 580 biostar 2048sp)
Mergi inapoi cu ea de unde ai luat o si incearca sa o schimbi cu alta identica cu asta ca model dimensiuni pini tot, daca ei numai au asa ceva pe stoc intreaba i cum i ti poti recupera banii pe care i-ai dat pe ea, du-te cu cutia originala a placii video si cu chitantele cu care ai cumparat-o, daca nu le mai ai o poti arunca in gunoi nu o primeste nimeni fara cutia ei originala si actele cu care dovedesti ca ai platit o, factura de la ei sa o ai cu tine. Poti merge luni sa o duci
Factur de la ei este pe eMAG, nu am primit nici macar o cutie la ea, a venit intr o folie de plastic cu care o sa o duc si un cablu pci atata tot
Din cauza descarcarii electrostatice s-a ars placa video, mereu cand umblii cu calculatoare nu iti freca picioarele de covor cu sosetele in picioare, cumpara o bratara antistatica si leag-o de o gantera sau ceva, un fier mare chiar, sau ia-ti manusi de cauciuc si manevreaza componentele asa daca esti paranoic
anonim_4396 întreabă: