| HabarnamJK a întrebat:

Salut!
Am venit cu o problema la gpu! Am dat ieri totul de pe placa de baza (incluzand toate firele, coolerul cpu, ramii si placa video) cu intentia de a curata pcul de praf. Toate bune si frumoase, am bagat toate firele / componentele la loc si observ ca placa video nu imi afiseaza pe ecran imagine, fan-urile functionand (isi da spin to life la cooler, dar nu imi arata imagine), tin sa mentionez ca am folosit si ultima mea placa video pe pc si cu aceasta da imagine. Mai vreau sa zic doar, inainte de a desface toate acelea de pe pc, placa video functiona, dar rar imi mai aparea cu rosu Intro ul de la placa de baza (Normal trebuie negru) si imi mai aparea niste linii rosii pe ecran (una langa alta), s-o fi ars placa video? Dar n-ar avea de ce.

7 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Pune alta placa si vezi daca merge inseamna ca da s-a ars placa video, daca nici cu aia nu o sa mearga are altceva si numai in service reparatii calculatoare il mai face cineva contra cost desigur, te a mincat undeva sa il desfaci poate ai rupt fara sa vrei niste mufe sau picioruse pe placa de numai merge, ceva ai facut tu.

| HabarnamJK explică (pentru CristiDinBucuresti):

Salut, am incercat cu o placa video mai veche (gt 210) si a luat-o, arata imagine. Oare daca s-a dus placa asta video mai am garantie? Gen, nu i-am facut eu nimic ca sa se strice. Pur si simplu am stat pe calculator si am curatat de praf (atata tot)

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru HabarnamJK):

Daca s-a stricat din vina ta numai ai garantie la ea.

N am umblat la ea, pur si simplu am scos o din slot ul pci. Apa n are de unde, deci probabil ca nu din vina mea. E proasta placa oricum (e rx 580 biostar 2048sp)

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru HabarnamJK):

Mergi inapoi cu ea de unde ai luat o si incearca sa o schimbi cu alta identica cu asta ca model dimensiuni pini tot, daca ei numai au asa ceva pe stoc intreaba i cum i ti poti recupera banii pe care i-ai dat pe ea, du-te cu cutia originala a placii video si cu chitantele cu care ai cumparat-o, daca nu le mai ai o poti arunca in gunoi nu o primeste nimeni fara cutia ei originala si actele cu care dovedesti ca ai platit o, factura de la ei sa o ai cu tine. Poti merge luni sa o duci

Factur de la ei este pe eMAG, nu am primit nici macar o cutie la ea, a venit intr o folie de plastic cu care o sa o duc si un cablu pci atata tot

| 120bulevard a răspuns:

Din cauza descarcarii electrostatice s-a ars placa video, mereu cand umblii cu calculatoare nu iti freca picioarele de covor cu sosetele in picioare, cumpara o bratara antistatica si leag-o de o gantera sau ceva, un fier mare chiar, sau ia-ti manusi de cauciuc si manevreaza componentele asa daca esti paranoic