| rezervatro a întrebat:

Am Windows 7 si ma enerveaza monitorul atunci cand ma uit la un film, de exemplu. Daca trec 10 minute si nu mai misc mouse-ul monitorul se inchide (nu de tot- se face negru) Cum as putea scoate chestia asta? (Am debifat Screen saver-ul si tot asa face)

Răspuns Câştigător
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Clic dreapta pe mouse, dai pe Personalize, apoi Screen Saver si dai None. Apoi intri la Change Power Settings, apoi la Change plane settings {Balanced (Recomanded)} si dai la Turn off the display si dai la Never si la Put the computer to sleep si dai si acolo Never. Apoi dai Save Changes. Si abia atunci nu se va mai inchide.

6 răspunsuri:
| TuTuOfficial a răspuns:

Mouse 2-Properties-Screen Saver-Power si selectezi la cate minute, nu cred ca poti sa nu se mai faca deloc dar poti pune foarte multe minute. Sper ca te-am ajutat.

| AlexL28 a răspuns:

Dai click dreapta pe desktop, apoi din meniul aparut apesi pe Personalize/personalizare, apoi ai acolo jos in coltul din dreapta scris "Screen-saver", dai pe el si alegi ca fiind none sau pui pur si simplu un nr maxim de minute dupa care sa apara

| kar1GaNNN a răspuns:

Dai la Personalizare, click dreapta pe desktop apoi dai clcik pe Screen Saver si selectezi timpul.

| Sn4k3 a răspuns:

Da asa am patit si eu, trebuie sa pui cat mai multe minute. Eu am windows 8 acum si nu pot sa iti spun mai multe. Sper ca te-am ajutat cat de cat. Bafta!

| Nazat_Violeta_1980 a răspuns:

Nu poti face nimic e normal sa se inchida

| Nazat_Violeta_1980 a răspuns (pentru TuTuOfficial):

Dai la Personalizare, click dreapta pe desktop apoi dai click pe Screen Saver si selectezi timpul.