| RaptorFabian a întrebat:

Salut! Am o problema la pc, de ceva timp pc ul meu face figuri, adica atunci când sunt într-un joc se blochează și rămâne asa 15-20 de secunde după care își revine și ma scoate din joc fără sa arate vreo eroare, însă acum ceva timp pățeam la fel și îmi dădea eroare software-ul plăcii video, dar l-am șters și tot asa îmi face dar nu îmi arata nici o eroare. Am reinstalat Windows-ul, am încercat tot felul de chestii și nu reușesc sa-i dau de cap....si uneori mi se blochează chiar și dacă stau pe google sau nu ma joc.
Am o placa video de la AMD, UN RX 580 și merge bine...dar acum tot face asa...si 16 GB RAM DDR4. În viitor oricum pun o placa de la NVidia dar pana atunci ce fac?

5 răspunsuri:
| RaptorFabian explică:

Am o problema*
Scuzați greșeala

| DarthNiger a răspuns:

Iti face asa la toate jocurile sau doar la un joc specific? de asemenea ce procesor ai? poate se supraincalzeste procesorul cand te joci.

| RaptorFabian explică (pentru DarthNiger):

Nu are treaba procesorul, e un i3 9350KF, si la orice joc îmi face asa...chiar și fără sa ma joc ceva se întâmplă asta

| IonutLOL a răspuns:

Nu e compatibila placa video. Frate schimbo iti recomand o placa video Nvidia gtx 1650 e ieftina si Buna

| DarthNiger a răspuns (pentru RaptorFabian):

Pai de unde stii ca procesorul nu are treaba? chiar daca e performant ar putea avea o problema, trebuie sa iei in considerare orice posibilitate din moment ce nu cunosti sursa problemei.
Daca e procesorul, testeaza schimbandu-l cu altul si vezi daca problema persista, daca nu inseamna ca problema e alta.