| nelutu1 a întrebat:

Salut as dori sa fac un upgrade la procesorul laptopului meu, un HP Compaq 6720s, si am unele intrebari, eu momentan am procesor Intel celeron de 1.73 ghz si pe siteul Hp scrie ca suporta procesor pana la 2.00 ghz tot Intel celeron. Daca ii pun procesor de 2.00 ghz ar trebui sa fie buna instalatia de racire pe care o are deja placa de baza sau trebuie imbunatatita si aceasta? Si cum o sa fac alegerea procesorului, ma uit la ce scrie pe el si il iau sau trebuie sa mai stiu si altceva in afara de asta?
Astept raspun cat mai urgent. Multumesc.

2 răspunsuri:
| Stoican_Petrisor_1990 a răspuns:

Diferenta de la 1.73 la 2.00 nu este chiar atat de mare, si diferenta de putere de procesare nu se va observa. Data fiind situatia, presupun ca este un laptop mai vechi iar cheltuiala nu este justificata. Dar daca vrei neaparat se poate face, fara a mai fi nevoie de alte componente. Dar din nou, nu se merita nici timpul, nici banii pentru o modificare ce nu se va simti.

| nelutu1 explică (pentru Stoican_Petrisor_1990):

Salut, dar un upgrade de memorie la 3gb sau 4gb s-ar merita mai mult ca schimbarea procesorului? Astept raspuns. O seara buna.