| untu a întrebat:

As dori sa ma ajutati si sa-mi dati codul de reactivare al programului propriu,, ARCSOFT WEBCAM COMPANION 4" al laptopului SONY/VAIO! La acest program trebuia sa fie gratuit si nu pot activa si sa fac poze si sa-mi filmez cevacu acest program! Mi se va cere sa cumpar acest program,fiindca,,The trial for Capture application has expired! Click,,BUY NOW" to purchase to application module and to continue using it" Deci fiecare laptop cu webcamul propriu incorporat trebuie sa aiba propriu program gratuit! Deci ce ma fac si puteti sa ma ajutati cu niste solutii, va rog!

2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu.Webcam-ul laptopului nu are treaba cu ArcSoft Webcam.Acesta este un program diferit care iti filmeaza ce ai tu pe desktop, pe ecran. E altceva si trebuie cumparat dupa o anumita perioada trial. Ca rezolvare la aceasta problema, poti dezinstala programul ArcSoft webcam si descarci si instalezi din nou, ori tot acest program ori altul.Atentie la virusi si altele bifate cand instalezi. Deci webcamul laptopului doar te filmeaza din fata si eventual se conecteaza la messenger sau Skype.ArcSoft e un program care iti filmeaza ecranul sau faci poze cu el, ceea ce e altceva decat webcamul incorporat in laptop.

| untu explică (pentru anonim_4396):

O sa incerc sa dezinstalez si o sa instalez una cu o versiune noua!