anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut!
As dori si eu sa cumpar un ceas smartwatch, ceva care sa arate bine pe mana cam la orice, waterproof, care sa monitorizeze somnul, pasi, batai samd.
Am tot cautat ceasuri ca nu-s prost, insa nu stiu care este cea mai buna alegere. Ramasesem surprins placut de un ceas de-al fostei mele iubite. Il tinea mereu pe mana (era waterproof, dar eu nu as avea curaj sa fac baie cu el) si ii apareau mereu statistici cu cat a visat, cat a dormit deep, bataile inimii, mesajele pe whap samd.
Voi aveti astfel de ceasuri? Ceva recomandari? Ma gandeam sa ofer undeva intre 150 si 300 / 400, mai mult nu cred ca este necesar.

8 răspunsuri:
| Anonimu7041 a răspuns:

Poftim? Nu înțeleg răutatea asta. Dacă tu poți sa iti monitorizezi somnul sau bătăile inimii singur, ok, dar veze-ti de treaba în rest.

| GabiDumitrescu a răspuns:

Pai nu vrei smartwatch, ci un fitness tracker. Caz in care te incadrezi lejer in 200 RON. https://www.pcgarage.ro/......nzor-spo2/ - eu am 5-ul si e foarte ok. De mai bine de un an, am facut dus de sute de ori cu el la mina, m-a prins si ploaia pe afara, a cedat bratara originala de cauciuc, am luat alta care e o mizerie (poti sa te uiti de la inceput sa iti iei una de aia de otel sau de piele), softul e ok, sinte cateva teme vizuale decente pentru interfata disponibile, toate bune.

| Ella203 a răspuns:

Si eu eram nehotarata dar iti recomand cu caldura ceasul Hwawei Watch Fit. Pe asta il am si eu il poti gasi si in Altex iar cei de acolo te vor ajuta cu mai multe detalii. (Daca te hotarasti la asta sa ii togi pe cei de acolo sa iti faca si aplicatia pe telefon).
Ceasul vine cu o gramada de functii tari. Chiar daca il am cam de un an jumate inca se adauga functii.
Asta e parerea mea. In cazul meu acest ceas vine bine si e si super util. (Poti sa cauti pe YouTube mai multe detalii)
Sper ca te am ajutat

| Ella203 a răspuns:

Tocmai te ai descris pe tine asa-i?
(Ai avut cea mai proasta replica posibibila. Mai cauta si tu pe Google ca ai ramas in urma cu replicile si nu mai zic de glume)

| MihaiSpeedster a răspuns:

Eu am avut un Fitbit Blaze. Nu se mai fabrica, dar poti lua cel mai nou model de fitbit, e chiar mai bun decat blaze. Versa adica. Iti mai trebuie si o curea, ca aia cu care vine din fabrica ii da un aspect de ceas feminin, dar sunt curele care il masculinizeaza.
Hai, bafta

| Anonimu7041 a răspuns (pentru GabiDumitrescu):

Mersi

| Anonimu7041 a răspuns (pentru Ella203):

Mersiiiii

| Anonimu7041 a răspuns (pentru MihaiSpeedster):

Mulțumesc