Scump.Nu-și merită banii.Sistemul nu valorează mai mult de 1000 RON și aia dacă e pe FM2.
O sursă decetă de 500W e între 150-300 RON.
deci dacă ar fi să investești în așa sistem mai bine îți faci unul custom.Da e mai scump dar componentele sunt cele ce trebuie pentru gamming, că e custom made.
Așa cum zicea și sltlp ai șanse să te pomenești cu un GPU DDR3, după ce că e ATI că altfel nu îmi explic prețul de sub 2000 RON, știind că o placă viodeo de gamming este undeva între 350-1000 RON, una decentă.
Alegerea e a ta.
Dacă vrei îți propun o configurație de gamming.Costă undeva la 2250 cu tot cu taxele de livrare și aigaranție pe componetene între 2-4 ani.Succes
E ok, deși nu prea îs adeptul Readon-ului ăluia, dar merge.
Îmi place procesorul.Tot vânez unul similar și nu mai gasesc pe AM3.
Nu știu cum îi sursa de alimentare. Dacă e de aia low end recomand s-o schimbi cu una de calitate, că e păcat de hardware-ul ce îl va distruge o sursă de calitat prostă.
La ce preț e sistemul?
Succes
Merita si nu prea. Si 1400 lei e cam scump.
Un Intel dual-core de generatie curenta renteaza mai mult adesea(consuma foarte putin si performantele se apropie, desi e doar dual-core). Placa de baza nu e cienstie ce, placa video vezi sa nu fie ddr3. Sincer nu as cumpara asa ceva, mai ales cu 1400 lei.