La dns scrii ip serverului pe care ai hostat sursele sau adresa serverului de dns pe care il detii (daca detii).
vezi ca domeniul e una si serverul pe care hostezi sursele e alta.
de platit platesti prin ordin de plata, te duci la banca si zici ca vrei sa platesti suma X in contul Y si gata.
Cumpara de la www.fiberit.ro un domeniu.com sau cum doresti tu... e doar 50 ron / an
Eu iti recomand initial sa mergi pe varianta domeniu gratuit, iar ulterior daca totul merge bine poti sa-ti atasezi domeniul propriu.
Iti sugerez sa incerci www.ucoz.ro - e usor de folosit si daca postezi regulat n-ai parte de surprize neplacute (site-ul se suspendat doar in cazul in care timp de 40 de zile nu accesezi deloc site-ul si n-ai nici vizitatori).
Au si forum.ucoz.ro - unde gasesti suport si numeroase materiale ajutatoare.
DNS provine de la Domain Name Server. Acestea sunt necesare pentru ca domeniul respectiv trebuie sa fie atasat unui cont de gazduire, respectiv de hosting. Practic, atunci cand iti inregistrezi un cont de gazduire primesti automat acea adresa de dns. DNS-il sunt la nivel mondial, niste servere gigantice, din punct de vedere al posibilitatii stocarii de cantitati mari de date in forma domeniilor web de pretutindeni. Exista pachete complete de gazduire.
Ce raspuns frumos! Pacat ca am acordat deja fundita! Multumesc frumos! Bafta!
Multumesc, nu-i nimic. Data viitoare
Eu iti recomanda sa alegi un domeniu.ro gratuit iar daca proiectul tau o sa mearga, dupa un an o sa il poti trece pe numele tau. Poti sa verifici orice domeniu la namebox.ro, iar daca il comanzi impreuna cu un pachet de gazduire iti este oferit gratuit
Multumesc pentru raspuns!