Da
https://www.tomshardware.com/reviews/best-ssds,3891.html
1. Samsung 980 Pro
Cel mai bun ansamblu / cel mai bun SSD M.2
Capacități: 250 GB, 500 GB, 1 TB, 2 TB | Factor de formă: M.2 2280 Unilateral | Interfață / protocol de transfer: PCIe 4.0 x4 / NVMe 1.3c | Citiri / scrieri secvențiale: 7.000 MBps / 5.000 MBps | Garanție / rezistență: 5 ani / până la 1.200 TBW
Performanță PCIe Gen4 de neegalatCriptare AES pe 256 de bițiPCB negruPachete software5 ani garanțieEvaluări de rezistență mediiCostisitor
Pentru cei care caută cele mai bune, nu căutați mai departe de Samsung 980 PRO. Samsung împerechează controlerul SSD Elpis 8nm PCIe 4.0 x4 NVMe SSD intern cu cel mai rapid V-NAND al companiei pentru a dezlănțui performanțe incredibile.
Samsung 980 Pro are o capacitate de procesare de până la 7/5 GBps și susține un IOPS de citire / scriere aleatorie de 1 milion, făcându-l cel mai receptiv SSD pe care l-am testat. Unitatea vine cu toate caracteristicile pe care le-ați putea dori de la un SSD NVMe de ultimă generație, făcându-l unitatea perfectă pentru oricine dorește cel mai bun.
Specialiștii spun că SK Hynix Gold P31 este cel mai bun. Bineînțeles că părerile sunt împărțite.
E buna duma asta. Exista teste. E fie cel mai rapid, fie nu e. La fel si la capitolul fiabilitate.
Corect. Însă banul dictează. De ex. cei de la PC World îl dau favorit pe Hynix, alții pe Samsung. Dacă un brand mare te recomandă îl plătești, că așa merg "treburili" în afaceri. Oricum, decizia finală o ia userul final.
Eh, da si nu. Asta iti zic ca om care lucreaza in domeniu. Creative sau Sennheiser sa zicem imi trimit un produs. Primesc si ceva materiale foto/documentatie/review guide care mentioneaza ce ar trebui sa am in vedere/sa analizez, dar NICIODATA nu mi-a zis careva bai, da' de ce ai zis de naspa de produsul X? Si chiar sunt destule produse la care am avut parti nasoale de evidentiat, iar aia inca imi trimit chestii noi, tocmai pentru ca daca esti brand care se respecta cit de cit, vrei FEEDBACK pertinent, nu pupincurism de doi lei a-la-Buhnici.