Nu cred ca s-a intamplat ceva rau cu el.Am varsat zeci de litri de suc pe laptopul si tastatura PC-ului meu si nu a avut absolut nici o problema!
UPDATE : Am pus laptop-ul sa functioneze pe placa video integrata si acuma se deschide in 5-6 secunde.Am sa incerc din nou pe placa video NVIDIA sa vad daca se deschide la fel de repede sau mai greu. Daca se deschide mai greu, presupun ca are ceva placa video.Coldrex-ul mi-a curs pe tastatura si sub laptop, dar tot a fost protejat INAFARA de baterie Totusi, macar merge perfect bateria.
Am incercat placa NVIDIA si s-a deschis (ma rog, bootat) in 4 secunde, aproape 5. Daca si-a revenit atat de repede (2 ore aproape) presupun ca n-ar mai avea probleme?
Multumesc!
Nu cred ca s-a intamplat ceva rau cu el.Am varsat zeci de litri de suc pe laptopul si tastatura PC-ului meu si nu a avut absolut nici o problema!
Eu cred ca laptopul tau o sa isi revina la un moment dat. Daca nu trebuie dus la reparat.
Laptop-ul merge perfect, ba chiar si-a revenit.Doream sa stiu daca se poate agrava.
P.S : Imi merge mai bine acuma decat dinainte sa vars Coldrex-ul
Nu cred ca se poate agrava.