| florincreatoruldevideoclipuri a întrebat:

Salut astazi din greseala mi-am dat jumate de cana de Coldrex pe laptop (50ml~).Prima data, nu s-a intamplat nimic.Am luat 2 prosoape si am sters peste tot.Ecranul s-a facut negru dupa un minut si am inchis laptop-ul. Dupa ce am sters,am deschis laptop-ul.S-a deschis mai greu si TouchPad-ul a luat-o razna.L-am inchis si am dat cu uscatorul,iar dupa l-am lasat o ora.Din nou,s-a deschis mai greu,dar TouchPad-ul mergea perfect, la fel si programele.Se deschide in 10-20 de secunde pe Windows 8.1( mai inainte se deschidea in 5-10 secunde).Am incercat sa joc CS : GO cu placa video integrata.La inceput imi dadea 5-10 freeze-uri pe runda.De la runda 7 2-3 freeze-uri pe runda.De la runda 16 a inceput sa ruleze foarte bine, 1 freeze pe 2 runde.De la runda 23 am jucat foarte linistit, cu 2 freeze-uri pana la runda 30.
Am uitat sa va spun, cateva picaturi au ajuns la baterie.La inceput,nu mai mergea incarcatorul. Dupa ce am dat cu uscatorul, si-a revenit TouchPad-ul si incarcatorul mergea.Acuma bateria merge perfect.

Probleme : Se deschide mai greu.

Am un laptop Dell Inspiron 7737.

Intrebarea mea este,poate sa se agraveze situatia sau poate sa-si revina, macar putin?

Răspuns Câştigător
| AyyLmao a răspuns:

Nu cred ca s-a intamplat ceva rau cu el.Am varsat zeci de litri de suc pe laptopul si tastatura PC-ului meu si nu a avut absolut nici o problema!

7 răspunsuri:
| florincreatoruldevideoclipuri explică:

UPDATE : Am pus laptop-ul sa functioneze pe placa video integrata si acuma se deschide in 5-6 secunde.Am sa incerc din nou pe placa video NVIDIA sa vad daca se deschide la fel de repede sau mai greu. Daca se deschide mai greu, presupun ca are ceva placa video.Coldrex-ul mi-a curs pe tastatura si sub laptop, dar tot a fost protejat INAFARA de baterie sad Totusi, macar merge perfect bateria.

Am incercat placa NVIDIA si s-a deschis (ma rog, bootat) in 4 secunde, aproape 5. Daca si-a revenit atat de repede (2 ore aproape) presupun ca n-ar mai avea probleme?

Apropo tastatura merge perfect.

| superoidxxl a răspuns:

Eu cred ca laptopul tau o sa isi revina la un moment dat. Daca nu trebuie dus la reparat.

| florincreatoruldevideoclipuri explică (pentru AyyLmao):

Multumesc!

| florincreatoruldevideoclipuri explică (pentru superoidxxl):

Laptop-ul merge perfect, ba chiar si-a revenit.Doream sa stiu daca se poate agrava.
P.S : Imi merge mai bine acuma decat dinainte sa vars Coldrex-ul rolling on the floor

| superoidxxl a răspuns (pentru florincreatoruldevideoclipuri):

Nu cred ca se poate agrava.