| Nestle a întrebat:

Azi dimineata cand am aprins PC-ul am fost surprins sa vad ca in afara de partitia C, toate celelalte partitii imi disparusera(D,E, F), iar cand dau sa vad partitiile imi apare partitia C si free space 850 gb. Nu am instalat nici un program, nu am facut nimic aseara, decat m-am uitat la un film si dupa am stins PC-ul, iar azi cand l-am aprins nu mai erau. Cum as putea sa rezolv problema? Sunt disperat cand ma gandesc ca pot sa pierd 15 gb de poze si o groaza de chestii importante.

22 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai stins calculatorul de la buton?
Control panel - administrative tools-computer management - disk management.
le vezi acolo?

Solutia este urmatoarea - poate nu dai funda ok?

Du-te in start / run / regedit
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\Explorer
si de acolo stergi valoarea "NoDrives".
Dupa dai un restart la calculator si si-a revenit.

E doar un virus malware. Ai grija ce antivirus ai.
n-ar fi rau sa scoti si sa bagi la loc mufa de la HDD, poate nu face contact cum trebuie

| Nestle explică (pentru anonim_4396):

1. Nu am stins calculatorul de la buton, l-am stins normal.
2. La disk management apare partitia C cu 48 gb si free space 882.
3. Sper sa mearga chestia, acum incerc. Daca merge iti dau si 10 funde.

Ca antivirus folosesc Bitdefender Total Security 2013 cu licenta oficiala. Nu am gasit nimic legat de "NoDrives". Poate nu ma uit eu bine. Am facut printscreen cu ce imi arata: https://www.dropbox.com/s/oex2lfnl7crnwj9/Untitled.png
https://www.dropbox.com/s/0jxlnksq41t6et8/Untitled1.png

| Gabi19971983 a răspuns:

Ce vreau sa te intreb este:Tu in C cati gb aveai? Daca avei mai putin se poate sa se fi mutat toate partitiile in C!

| Nestle explică (pentru Gabi19971983):

In C aveam si inca am 48, 7 gb.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Nestle):

Pai tu in prima poza esti doar un in current version intro si in Policies\Explorer.
Antivirusul e bun.

| al3xander a răspuns:

Incearca sa recuperezi partitiile. si mie mi s-a intamplat odata ca imi vedea tot hdd-ul gol si am folosit http://www.partition-recovery.com/ si le-am recuperta fara probleme insa nu-mi dau seama de ce au disparut peste noapte (la fel ca la tine)

| Nestle explică (pentru al3xander):

Mie mi s-a mai intamplat ceva de genul, mai acum un an, cand aveam vreo 200 gb cu care nu puteam sa formez partitie cand faceam windowsul, dadea o eroare si mi-a recomandat cin eva tot pe TPU sa folosesc partition magic parca si dupa ce l-am folosit mi-a dispaout o partitie. Pana la urma am recuperat-o cu r-studio. Dar acum in r-studio imi arata: https://www.dropbox.com/s/qxwrew45pn9wm0k/Capture.PNG

Tot nu il vad. Am mai pus niste printscreen-uri sa vezi ce imi arata.

| redlynx90 a răspuns (pentru Nestle):

Ia-ti Partition Magic vezi daca ti le arata acolo sterge-le pe toate iar toata memoria o lasi in C apoi faci partitii din nou happy

| al3xander a răspuns (pentru Nestle):

Pai partitiile care le aveai de cat erau? vad ca ti-a gasit una de 264 si una de 100. in rest ai 618 liberi.

| Nestle explică (pentru redlynx90):

Am mai specificat ca am folosit Partition Magic pentru un spatiu nealocat si mi-a sters alta partitite cu care nu avea treaba.

Scuze nu am vazut, atunci incearca sa dai un update la hard din device mananger

Acum i-am dat o scanare cu r-studio la o partitie de vreo 250 de gb, sa vedem ce gaseste pe acolo, daca nu tot, macar partitia unde aveam pozele, chestiile pentru scoala, etc. Daca nu gaseste nimic o sa incerc.

I-am dat la update si zice ca il are pe ultimul.

Daca nu merge asa trebuie sa instalezi windows-ul si cu fisierele tale sunt multe programe de recuperare a fisierelor iti recomand Getdataback e cel mai bun e si NTFS si FAT

| horia2012 a răspuns:

Du-te aici si descarca programul Hirensboot CD.(e o imagine.ISO)
Inscriptionezi imaginea si nu continutul imaginii cu PowerISo, Nero sau alt program care vede imagini bootabile.Il bagi in calculator si lansezi de pe CD ceea ce te interseza.
-Are programe de recuperare date, poti vedea partitiile si multe altele.
Si e gratis.
Eu il folosesc si merge perfect.

anonim_4396

Imi pare rau ca nu merge metoda mea. Fratele meu este operator it si are facultate. Normal acolo era problema. Incearca cu un program recomandat de persoanele care ti-au raspuns la intrebare. Daca nu functioneaza inseamna ca partitiile au fost sterse de un virus malware.

A terminat r-studio de scanat si mi-a gasit cateva filme si 2-3 poze. Incerc cu Easeus partiotion magic, sa vedem ce reusesc.

anonim_4396

Daca vrei sa recuperezi tot ce aveai in el. Foloseste programul "Recuva", iti va da inapoi tot ce ai avut pe spatiu.
Instalezi dupa care dai scan, sa nu bifezi nimic cand scanezi.

| Nestle explică:

Am rezolvat pana la urma cu easeus. Am mai incercat 2-3 programe, am pierdut cate 1-2 ore pe fiecare, ca dupa aceea sa vad ca fara cont premium au limita la 1gb de fisiere sau de 65kb pe fisier. Dar cu easeus nu am avut nici o problema, am scos tot ce pierdusem si a fost si free.