| Sarmala a întrebat:

Azi tableta mergea bine,dar am stat, putin pe ea(m-am asezat pe o portiune mica, 3 secunde) si dupa asta nu mai merge. Imi apare doar un ecran verde inchis. Ce sa fac?

10 răspunsuri:
| Wr3nch a răspuns:

Din pacate pentru tine probabil ai atins fix un punct sensibil. Nu prea ai ce face, doar un service te poate ajuta.

| Sarmala explică (pentru Wr3nch):

Ecranul este un verde inchis. Daca tin butonul de power nu se intampla nimic.

| Wr3nch a răspuns (pentru Sarmala):

E verde inchis pentru ca e afectata legatura dintre ecran si placa de baza. Nu il poti repara acasa fara cunostintee de electronica si uneltele necesare plus piesa sau piese de schimb.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

O poti vinde pentru piese deoarece reparatia nu merită, cumperi alta cu banii pe care i dai la servis, dar cum de ai stat pe tabletă dormi cu ea in pat?

| danutzu96 a răspuns:

Sunt mai multe probleme ce pot fi cauzate ce ai facut tu :
1. Ai spart/crapat stratul de sticla din lcd, caz in care iti trebuie un alt LCD.
2. (caz mai fericit) ai deconecat sau slabit coneziunea benzii flexibile, ceea ce necesita demotarea si reconectarea ei.
3. ai rupt ceva la banda flexibila sau orice alta conexiune din lcd - iarasi. alt ecran
4. ai cauzat defectiunea placii de baza (cam toate o singura placa au ) caz in care trebuie inlocuita placa si nu merita

| viavo a răspuns:

Salut! Daca iti comanzi un ecran si ai putina rabdare poti să il reparisingur

| Violleta2022 a răspuns:

Stai mai departe pe ea, daca tot ai transformat-o in scaun!

| Sarmala explică (pentru Wr3nch):

Nu stiu ce a facut tata azi dimineata, dar a rezolvat problema....Doar ca am o frica in mine, sa nu se strice din nou.

| Sofer a răspuns:

Probabil ai atins un punct sensibil. Dacă nu își revine o duci la un service.

| Sarmala explică (pentru Sofer):

Pai si-a revenit, dar nu stiu pentru cat timp