Ce tastatura folosesti? Si ce Windows? E posibil ca tastatura sa fie vinovata. Nu am intalnit in setarile windows-ului nimic pana acum legat de asta (P.S. Folosesc Windows 10 de vreo 4 ani).
Posibil sa fie si ceva legat de macro, uita-te atent in setarile driver-ului. Cand dezinstalezi un driver e posibil sa te intrebe daca vrei sa dezinstalezi si „setarile driver-uli/aplicatiei". Daca tu ai selectat ca nu vrei sa se dezinstaleze si apoi ai reinstalat driver-ul e normal sa faca la fel. Si asigurate ca ai descarcat ultima versiune de driver pentru tastatura ta.
Incearca sa pui tastatura la alt calculator, iar daca problema persista, vezi daca mai e in garantie si trimite-o.
Hmm... incearca driver-ul asta:
https://genesis-zone.com/......20software
Daca problema persista incearca sa o folosesti si fara drivere. Ar trebuii sa functioneze si fara ele. Daca se comporta la fel e clar ca tastatura e de vina, nu drivere, nu alte nebuneli. Si o poti folosi si fara soft-ul ala de RGB. Daca apesi tasta „Fn" in combinatie cu cifrele 1, 2, 3, 4, 5,6,7,8,9 (exemplu: Fn+6) modul de iluminare se va schimba de fiecare data. Iar daca apesi Fn+PageUp/PageDown reglezi intensitatea luminilor.
Nu stiu cum functioneaza garantia la produsele de genul, n-am fost nevoit niciodata sa trimit tastatura sau mouse-ul in garantie pana acum... Dar poate rezolvi ceva cu garantia. Cel mai probabil ti-au trimite alta tastatura, iar cea pe care o detii tu ar ajunge la resigilate.
Tiberiu_Mircea_Trifan_1963 întreabă:
YzuD întreabă: