Da-mi idul tau de mess si iti dau eu un link cu versiunea pe care o folosesc si merge impecabil, deoarece TPU, sterge mesajele catre link-uri ilegale.ciao
Windows 8 64 bit si windous 8 64 bit professional astea 2 sunt singurele dar mai bun este windows 8 64bit professional, si daca vrei sa ai un windows original nu-l descarca de pe internet cumparal, asta professional e vreo 7 milioane dar faci cum vrei tu.
Cum sa iti dau id`ul? ca mesaj nu pot sa-ti trimit. da-mi tu mesaj cu al tau
Pai aici cum de poti scrie? imi dai un id de yahoo si-ti trimit un link catre win8.sau trimite-mi mesaj privat cu nickul tau de mess, id, cum vrei sa spui?
Windows 8 pro este echivalentul la Windows 7? niciodata.
Poate sa fie cat de cat nivelul de la windows7 x64 la nivelul windows-ului 8 x86, asta as crede.
Stii diferenta care se facea intre:
windows 95 si windows 2000
windows xp si windows vista
windows vista si windows 7
Asa e si diferenta intre windows 7 si windows 8.
Ma refeream la specificatii! Faceam referire la versiuni: Windows 7 Ultimate este versiunea echivalenta lui Windows 8 PRO
*** Nu ma refeream la specificatii. Stiu foarte bine ca windows 8 este de cel putin 5X mai bun ca 7
Windows 8 pro. robertpaul m-ar interasa si pe mine versiunea despre care vorbesti. Daca poti sa imi lasi un id la privat.Ms
AvalohAlyn întreabă: