| th3on3 a întrebat:

Careva stie cum pot modifica PS Vita? Multumesc!

Răspuns Câştigător
| sltlp a răspuns:

Din pacate Sony are protectii si nu poti sa faci downgrade. Poti incerca amxim cu fw 3.01, dar nu mai sus, cu TN V8(da pe google).

8 răspunsuri:
| Alex299 a răspuns:

Schimba-ti comportamentul (in bine) sau nu mai asculta parerile tuturor, doar in persoanele in care ai incredere big grin funda?

| th3on3 explică (pentru Alex299):

Hmm cred ca ai inteles gresit intrebareahappy

| sltlp a răspuns:

Modifica in ce sens? Modare, sau ce?

| th3on3 explică (pentru sltlp):

Da

| Alex299 a răspuns (pentru th3on3):

Cred si eu rolling on the floor

| sltlp a răspuns (pentru th3on3):

S-a reusit ceva dar doar daca aveai fw 2. x sau inferior. Cele cu 3.x nu mai au variante. Oricum, modarea iti dadea voie sa te joci jocuri vechi, gen cele de pe n64, sau maxim jocuri de psp, dar nu de vita.

Un downgrade nu ar fi posibil? Iar pentru fw 3. x citsem ceva despre niste coduri redeem dar nu prea am inteles cum functioneaza. Dar totusi, deodata ce se gasesc pe net.iso cu jocuri, cred ca exista si o modalitate de a le putea rula.

Bine, mersi mult! Sa vad ce reusesc, ca citisem ceva de TN V8, dar problema e ca pot fi rulate "free" doar jocurile pentru PSP, si nu vad rostul hack-ului daca cele de PS Vita tot nu pot fi rulate. Nu are sens, iar consola e a unui prieten, sa vad ce zice. Daca e sa vrea sa ruleze jocuri pentru PSP isi lua direct o consola PSP si i-o modam pe aia.