Ai "scapat" pentru ca e o varianta care se modeaza cu 100 lei(cea mai ieftina modare de altfel). Insa tot nu stiu pe nimeni din sibiu... Stiu insa persoane care se ocupa de asa ceva, dar trebuie sa trimiti consola prin curier, dar asta costa inca 100 lei. http://modez-console.ro/oferta-servicii-modare-console a ta e varianta de modare NOR cu downgrade cfw.
Asta nu ajuta prea mult. E fat, slim sau superslim?
Si daca e slim/superslim, vezi ca la spate e o eticheta alba cu un cod gen CECH... Ce cod e acolo?(ex: cech 2004A/ cech 4203B).
Nu. Consola are un id unic. Singura varianta e sa iti vanda cineva care nu vrea sa foloseasca acel id(idps se numeste) ca sa il clonezi tu in consola. Si ai sa zici ca ce mare branza, cauti un idps pe net. Ei bine, nu e asa. Pe net ai sa gasesti doar idps-uri care o sa fie sigur banate, aia cand vad ca 2 is online, idps identic, baneaza instant. Eu totusi am asa de 1 an si nu am luat ban, dar am avut grija. Gen niciodata nu ma autentific online fara sa verific(dureaza 10 secunde) sa vezi daca exista update de firmware. Ca atunci iei ban. De asemenea, niciodata nu trebuie sa joci(apare pe net jocuri asa) ce apare inainte de data de lansare oficiala, iar daca vrei multiplayer la un joc, nu intrii in primele 2 saptamani de cand apare ca atunci se inghesuie toti. Plus, cateva plugin-uri ca sa faca consola stealth. Cum ziceam, eu am un an de cand am facut asa.
Uchia întreabă: