| king5151 a întrebat:

Salut, ce inseamna "dovada adresei" pe site-urile de pariuri? Gen sa imi verific contul, am verificat buletinul si acum imi cere dovada adresei, nu stiu la ce face referire

7 răspunsuri:
| Brizbriz a răspuns:

Cel mai probabil ti-au trimis ceva la adresa pe care ai pus-o sau aia din buletin si acolo e dovada

Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Pai adresa este scrisa pe Cartea de Identitate (Buletine nu se mai fac de 20 de ani)! Probabil ca nu-s normali! Mai trimite-le o data copia de pe cartea de identitate si, daca ai, Extrasul din Cartea Funciara.

| LonelyGuy07 a răspuns:

Asa am patit si eu, sicanele caselor de pariuri online nelicentiate, niste jeguri ordinare, la altele dai copia dupa buletin si iti verifici adresa de mail si totul e in regula

suntserios
| suntserios a răspuns:

Dovada adresei se face de obicei printr o factura sau extrasul de cont in care sa fie aceeași adresă că în cartea de identitate.

| LonelyGuy07 a răspuns (pentru suntserios):

Depinde, pe o platforma eu am retras si fara documentul asta desi il cereau

| LonelyGuy07 a răspuns:

Winner si cash pot iti recomand daca vrei sa faci o copie doar la buletin si sa fii in regula cu conturile, la cel din urma nu are pariuri doar sloturi si superbet daca vrei sa nu retragi niciodata banii laughing sa nu uit de ei

| Sn4k3 a răspuns:

De obicei iti cere cand treci o adresa diferita fata de cea din buletin (asta ca sa stii de acum cand faci cont la o alta casa), dar uneori iti cere chiar si daca e aceeasi. Trebuie sa dai un extras de cont sau o factura, daca ai pe numele tau.