| gheorghe696969 a întrebat:

Ce inseamna unitate optica integrata? Fara ea nu ma pot juca jocuri pe laptop? :/ voiam sa cumpar acest laptop si nu stiu ce inseamna unitate optica: http://www.pcgarage.ro/......ing-black/ Va Multumesc Multt :)

Răspuns Câştigător
| halogen001 a răspuns:

Unitatea optica integrata e unitatea in care se pot introduce CD-uri, DVD-uri si pot fi citite sau scrise, adica poti citi ce e pe un DVD, poti inregistra pe DVD-uri goale ce vrei tu. Unele jocuri merg si fara DVD, sunt si jocuri care nu merg fara DVD.

7 răspunsuri:
| K0sti a răspuns:

E clar, bani aruncati! Daca tu crezi ca joci jocuri pe laptopul ala...
Decat sa pui o asemenea intrebare mai bine cautai pe Google ce e aia unitate optica...

| gheorghe696969 explică (pentru K0sti):

Jocurile oricum merg, tu vrei sa zici ca league of legends sau dota 2 nu o sa mearga?! pai te contrazic -.- iar faza cu unitatea optica : mdah..greseala mea, gredeam ca o sa gasesc mult mai greu. Oricum mersi de raspuns

| K0sti a răspuns (pentru gheorghe696969):

Ala nu e calculator de jocuri cu placa video integrata! E calculator de office! Procesorul vai mama lui...
Uite aici: http://www.epasystems.ro/product/laptop-toshiba-tecra-a11-17v-i5-520m-2/

Macar e cu i5, rezolutie 1600x900...

Lol laughing e aproape acelasi procesor laughing ala are boost pana la 2.6(pe care vreau sa il iau) iar in rest e aceeasi memorie ram(4 gb). Plus ca site-ul recomandat de tine e cam in paragina( nici macar nu actualizeaza disponibilitate produselor).Iar eu vreau sa cumpar laptopul ala doar pentru league of lagends si probabil amnezia, si da, procesorul ei RAMul duc suficient.Nu vreau sa joc jocuri ca Assasin creed sau splinter cell, mie imi ajunge ce am gasit. Multumesc din nou de raspuns(sper ca nu te-am suparat sau ceva).O seara placuta, Costi :3

Produsele se aduc doar la comanda! Scrie acolo! In plus e site de prezentare a produselor, nu magazin online! Din cate vezi nu e cos de cumparaturi!

Niciunul din cele doua laptopuri nu sunt pentru jocuri, nici macar pentru LOL, ala insa are avantajul procesorului mai bun: http://cpuboss.com/cpus/Intel-Core-i5-520M-vs-Intel-Celeron-N2840
Diferenta nu e mare, dar e!

Si ce daca nu sunt pentru jocuri? rolling on the floor) e ca si cum ai zice ca un laptop pentru jocuri nu il poti folosi la birou. dude, daca are 4 gb ram, crede-ma ca duce lol-ul, avand in vedere ca acolo iti trebuie minim 2...Stiu ca procesorul e mic, dar ma basez pe boostul ala de 2.6, care e ceva big grin.Am cativa prieteni cu laptopuri de genul si lol si warframe ruleaza perfect.Si pana mea..stiu ca la procesor nu conteaza numai frecventa, o sa ma documentez mai mult.Mersi din nou de raspuns big grin

Eu ti-am dat exemplu in ideea ca intre doua rele sa alegi raul mai bun. Daca tot nu vrei sa investesti mult si bine faci, macar sa te alegi cu un procesor mai bun! Da stii cum e, pofta vine mancand, s-ar putea ca pe parcurs sa vrei mai mult...