| maphiotul a întrebat:

Salut.
Ce parere aveti care firma face masini de spalat mai bune
(eficiență/fiabilitate) dintre Whirlpool si Samsung?
Va rog fara alte recomandari sau opinii,daca doriti sa raspundeti la subiect e bine,daca nu, va rog sa ignorati intrebarea.
Multumesc.

12 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Samsung evident sunt cele mai bune

| maphiotul explică (pentru CristiDinBucuresti):

Ok
Si un top 3? happy
(in afara de Miele)

Bula
| Bula a răspuns:

Ambele sunt slabe, cu probleme.
Vecinii mei au si de una si de alta, mereu (anual) cu defecte.
Eu am cumparat un Bosch (S.H.) unui alt vecin, o folosesc intens de peste 10 ani, fara probleme.
A mea este un Beko, are deja si ea cca. 9-10 ani, am avut o singura problema mica (evacuarea sub cuva infundata).

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru maphiotul):

Sincer nu stiu eu am alta marca de masina de spalat si dv a ti spus sa ne referim strict la marciile astea enumerate de dv, dar pot spune ca in materie de televizoare cu tub si cele led sau smart tv uri Samsungul este bun si este o firma cu un renume bun de zeci de ani in țara noastra de pe la mijlocul anilor 90 cand se vindeau tv uriile cu tub, care au ținut zeci de ani comparativ cu televizoarele Goldstar care unele modele lăsau de dorit, asa a decedat sotia lui Vasile Seicaru a luat foc un televizor Goldstar aflat in standby a explodat si ea dormea si sa asfixiat cu fumul degajat de televizor si a murit.Samsungurile sunt pe primul loc asta e clar, după ca marca buna de mnasini de spalat si televizoare sunt LG urile, Luxury Goldstar prescurtat

| Marcusssss a răspuns:

Pe baza unor studii independente, atât Whirlpool, cât și Samsung sunt considerate mărci de mașini de spălat rufe de încredere și eficiente. Whirlpool are o reputație bună pentru producerea de mașini de spălat de înaltă performanță, care sunt construite să reziste. Pe de altă parte, Samsung este cunoscut pentru caracteristicile și designul său inovator.

Ambele companii oferă o gamă de mașini de spălat cu diferite dimensiuni, capacități de încărcare și caracteristici pentru a se potrivi diferitelor stiluri de viață și nevoi. În cele din urmă, alegerea între Whirlpool și Samsung se rezumă la preferințele personale și cerințele specifice.

Când vine vorba de eficiență, ambele companii oferă mașini de spălat care sunt certificate Energy Star, adică îndeplinesc anumite standarde de eficiență energetică stabilite de guvern. Acest lucru face ca ambele mărci să fie la fel de eficiente în ceea ce privește consumul de energie.

Cu toate acestea, Whirlpool are o reputație mai bună pentru fiabilitate, așa cum au raportat consumatorii în diferite sondaje. Acest lucru s-ar putea datora istoricului mai lung al Whirlpool de a produce mașini de spălat, în comparație cu Samsung.

În general, atât Whirlpool, cât și Samsung sunt mărci binecunoscute care produc mașini de spălat fiabile și eficiente. Alegerea finală a mărcii cu care să mergi se reduce la preferințele personale și bugetul.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salut,am avut un Whirlpool pe care am dat vreo 2000 de lei si mergea perfect, 5 ani, s-a deformat tamburul si a inceput sa bata tare sa se miste de pe loc, mi-am luat un Samsung in 3000 ron si merge foarte bine, spala lin si pe turatii mari e perfecta, silentioasa.Samsung e mai bun dar si mai scump(piese scumpe daca se strica ceva), Whirlpool isi face treaba in bani mai putini.Sunt brand-uri bune ambele, ia cu incredere.

| maphiotul explică (pentru Marcusssss):

Am inteles.iti multumesc pentru raspuns!

| maphiotul explică (pentru anonim_4396):

Ok,mersiihappy

| maphiotul explică (pentru CristiDinBucuresti):

Mersi pentru raspunsul tau happy
De fapt fara sa iti dai seama mi-ai raspuns si la o alta intrebare pe care urma sa o postez (deși e dramatica faza)
Si anume daca e bine sa lasam tv-ul in stand by sau nu.

| Cristina2602 a răspuns:

Whirpool

| Smmo a răspuns:

Am cumparat o masina de spalat verticala Whirlpool anul trecut. Are... personalitate. A curs apa pe jos de la prima spalare. Am chemat serviceul, s-a rezolvat, era doar garnitura "desfacuta". Ce i-au facut de s-a desfacut nu stiu, ca eu n-am reusit s-o desfac intr-un an :p
Nu au putut insa rezolva cei de la service urletele si gemetele masinii de spalat. Face zgomot de cel putin 2 ori mai puternic decat cea pe care am avut-o inainte, veche de 13 ani. Un mare minus pentru cei care s-au gandit sa o vanda ca silentioasa. In rest... merge.

| maphiotul explică (pentru Smmo):

Hmm...nașpa
Acum cand mi-ai zis am realizat ca eu am si o combina frigorifica Whirlpool foarte proasta din toate punctele de vedere
Deci Whirlpool exclus.
Cel mai probabil Samsung, are cel mai bun raport pret/ceea ce oferă (calitatea nu stiu cum e)