| denisTiky a întrebat:

Salut,ce parere aveti despre galaxy fit hr? Am inteles ca ar fi mai jos decat un mi band 4 din cauza ca are pretul aproape dublu si bateria mult mai slaba. Pe internet am mai gasit ceva unde zicea cineva ca galaxy fit are lag la controlul muzicii si ca iconita de la notificarile pentru meaaje e glichuita. Mie sincer imi place mult mai mult galaxy fit decat band 4 pentru aspectul ei asa mai patratos fata de cel oval al lui mi band si imi place cum e organizat meniul ei, ai chestia aia cu raspunsul la mesaje, poti controla mult mai usor luminozitatea, ai buton fizic de home care functioneaza cum trebuie. Dar astea nu sunt tocmai cele mai bun motive pentru care sa mi-o cumpar.

Pareri?

4 răspunsuri:
| InvatamProgramare a răspuns:

Eu am preferat mi band 4 pentru ca eu am avut nevoie de activity tracking si pentru ca pe mine nu m-a interesat cum arata. In plus am mi band de la versiunea 2 si m-am obisnuit cu el. Acum, asa cum ai povestit si tu, depinde de ce te intereseaza pe tine...

| denisTiky explică (pentru InvatamProgramare):

Activity tracking? Cum adica?

| InvatamProgramare a răspuns (pentru denisTiky):

Adica monitorizare, pasi, somn, calitatea somnului, inot, biciclit. Doar Inot nu stiu daca are Galaxy Fit.

| denisTiky explică (pentru InvatamProgramare):

Are aia cu inotul. Ma gandeam ca e ceva functie diferita de aia am intrebat. Am fost putin confuz cand ai zis "am preferat mi band 4 pentru ca eu am avut nevoie de activity tracking" ma gandeam ca galaxy fit nu o are si de aia ai preferat band 4 (:
In fine, mersi oricum de parere